Hyperbite Energy створила жувальний енергетик. У складі — 7 суперпродуктів

Бренд харчових добавок Hyperbite Energy створив свої перші енергетичні жувальні м’ятні цукерки.

Компанія поставила на меті здійснити революцію на ринку енернетиків, створивши швидкодіючий енергетичний продукт, який на відміну від існуючих рідин чи порошків, буде надзвичайно зручний у застосуванні.

Так Hyperbite Energy випустила два продукти: Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT.

«Hyperbite Energy містить органічний кофеїн та поліфеноли, які отримують з кавових зерен та кавової вишні. Також у його складі є сім різних суперпродуктів для антиоксидантної та кровоносної підтримки», — повідомив Сем Хан, керівник компанії.

Одна жувальна цукерка містить 140 мг органічного кофеїну

Обидва варіанти жувальних цукерок створені з точним дозуванням і призначені для розчинення в роті, а не в кишечнику, що значно прискорює їхній вплив. Це також запобігає «розладам шлунку», які можуть виникнути при вживанні рідких чи порошкоподібних енергетиків.

Додатковою перевагою цих енергетичних смаколиків є зручний формат за економічно вигідною ціною за порцію.

Хан додає, що кавові зерна вирощуються на фермах, сертифікованих Rainforest Alliance, тому мають «етичну рослинну енергію та мікроелементи на рослинній основі в кожній гумці».

Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT без ГМО, не містять консервантів та штучних барвників.

Hyperbite Energy позиціонує себе як бренд, популярний не лише серед спортсменів, а й шанувальників фітнесу чи просто людей, котрі шукають додаткові джерела енергії.

Джерело: Nutrition Insight, PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мікрогель робить рослинне м’ясо соковитішим без додавання жиру

Метод передбачає створення крихітних гелеподібних частинок із рослинних білків і води, які імітують відчуття жиру та соковитості під час...

Хоум хорека: через пандемію 44% ресторанів «на виніс» відкривається прямо вдома

Повна картина стане чіткішою у квітні, коли всі місцеві органи влади повідомлять зведені дані за фінансовий рік. Проте навіть...

Розробили протеїнові батончики з курятини: в асортименті перець та гарячий мед

Трендові курячі снеки стануть частиною флагманської лінійки бренду Tender Chicken Bites, який дебютував у березні.Виготовлені з курятини та спецій,...

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У фотосинтезуючих рослин RuBisCO — це фермент, відповідальний за перший етап...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Китайські вчені створили м’ясо з одноклітинних організмів. Воно підвищує імунітет.

Кошти від Гонконгського фонду інновацій та технологій (ITF) будуть...

ТОП-12 овочів і фруктів із низьким рівнем цукру для діабетиків

Іноді буває, що обід або вечеря ще попереду, а...

Захисники та захисниці можуть отримати 1 млн грн гранту на власний бізнес

Захисники і захисниці можуть отримати на ці цілі від...

Фіни готові навчити півтори сотні компаній дешево вирощувати лабораторне м’ясо

Технологію розробили Пекка Катаяісто з Інституту наук про життя...

Вибір редактора
В продовження теми