Hyperbite Energy створила жувальний енергетик. У складі — 7 суперпродуктів

Бренд харчових добавок Hyperbite Energy створив свої перші енергетичні жувальні м’ятні цукерки.

Компанія поставила на меті здійснити революцію на ринку енернетиків, створивши швидкодіючий енергетичний продукт, який на відміну від існуючих рідин чи порошків, буде надзвичайно зручний у застосуванні.

Так Hyperbite Energy випустила два продукти: Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT.

«Hyperbite Energy містить органічний кофеїн та поліфеноли, які отримують з кавових зерен та кавової вишні. Також у його складі є сім різних суперпродуктів для антиоксидантної та кровоносної підтримки», — повідомив Сем Хан, керівник компанії.

Одна жувальна цукерка містить 140 мг органічного кофеїну

Обидва варіанти жувальних цукерок створені з точним дозуванням і призначені для розчинення в роті, а не в кишечнику, що значно прискорює їхній вплив. Це також запобігає «розладам шлунку», які можуть виникнути при вживанні рідких чи порошкоподібних енергетиків.

Додатковою перевагою цих енергетичних смаколиків є зручний формат за економічно вигідною ціною за порцію.

Хан додає, що кавові зерна вирощуються на фермах, сертифікованих Rainforest Alliance, тому мають «етичну рослинну енергію та мікроелементи на рослинній основі в кожній гумці».

Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT без ГМО, не містять консервантів та штучних барвників.

Hyperbite Energy позиціонує себе як бренд, популярний не лише серед спортсменів, а й шанувальників фітнесу чи просто людей, котрі шукають додаткові джерела енергії.

Джерело: Nutrition Insight, PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Coca-Cola випустила «розумну воду», дистильовану парою — з женьшенем та кульбабою

З моменту заснування у 1996 році бренд Smartwater спочатку зосереджувався на дистильованій воді без запаху з додаванням електролітів. Згодом розширився...

Шовкопряди, черв’яки та коники: 16 видів комах погодили для вживання у їжу

Серед комах, які визнані безпечними для споживання людьми, є домашні цвіркуни, сарана, борошняні черв'яки, коники та шовкопряди на різних...

Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть “пробував” напій на смак  Hell Energy використовувала штучний інтелект на кожному...

Українські виробники їжі можуть отримати 11 млн грн на цифрові інновації

Основна мета відкритого конкурсу — розробка та тестування відповідальних рішень на основі даних у харчовому секторі. Увага проєкту зосереджена на...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Стартап створив інноваційний майонез з цитрусовими

Стартап, заснований у 2012 році, починав з соусів, заправок...

Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо

Компанія підписала кредитну угоду на 20 млн євро, що...

На Kickstarter збирають фінансування на черевики, з яких виростають яблуні

Концепт кросівок від північноамериканського бренду Houle зовні нічим не...

Переробка та  foodtech: як українські агрокомпанії адаптують бізнес до воєнних умов

З початку великої війни перед найбільшими агрокомпаніями та галуззю...

Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним...

Вибір редактора
В продовження теми