Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Французький шоколадний бренд La Maison du Chocolat випустив нову подарункову коробку Naturellement Fruit, в яку увійшли веганські версії найбільш культових смаків фруктового ганашу.

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць», щоб відтворити знакові фруктові ганаші — «Сальвадор», «Андалузія», «Маракуйя», «Кіберта» та «Нуар де Кассі» за 100% рослинним рецептом. 

Новий асортимент цукерок не містить меду, отже повністю позбавлений усіх продуктів тваринного походження

На заміну меду прийшли рослинні підсолоджувачі, такі як агава та кленовий сироп. Лісовий горіх та кокосове молоко замінили тваринне масло та молоко, щоб надати шоколаду бажаної «вершковості».

Ніколас Клузо, шеф-кухар веганської лінійки преміального шоколаду, використав у рецептурі натуральне волокно цикорію. Це «додало текстурності» у нових ганашах, які представлені фруктовими смаками чорної смородини, апельсина, лимона, маракуйї та малини.

Веганські цукерки створили на виробничій лінії, що базується в Нантері, окремо від невеганських партій.

Вперше колекція Naturellement Fruit була випущена на внутрішньому ринку Франції у травні цього року. Зараз вона уже доступна в США та Гонконзі.

До серпня 2021 року культові веганські цукерки La Maison du Chocolat можна буде купити у Японії, повідомив прес-секретар компанії.

Рослинні версії шоколаду для мас-маркету набирають обертів, стрімко розширюючи своє виробництво, втім ринок шоколаду преміум-класу вартістю $29 млрд залишається відносно повільним для змін.

Нагадаємо, що Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61 млн.Перший продукт компанії — NUGGS — це курячий нагетс на...

Українці варять готові супи прямо в пакетах — за технологією з Нідерландів

"Нова кухня" знову почала виробництво супів у Славутичі на Київщині в лютому 2024 року. Попередні потужності засновники підприємства втратили...

Kellogg розробила рослинну курятину для тих, хто ще не відмовився від м’яса

Новий продукт Kellogg запустила у вигляді курячих тендерів (шматочків, обсмажених у паніровці) під торговою маркою Incogmeato.Тендери, виготовлені з оригінальними...

Виробник вівсяного молока, в якого вклалися Опра Уїнфрі і Джей Зі, програв суд за бренд

Oatly звернулася до суду з вимогою заборонити Glebe Farm використовувати свою торгову марку, адже та надто схожа на його...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня,...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція...

Вибір редактора
В продовження теми