Інноваційний шоколад для веганів містить горіхи замість масла, цикорій та дуже багато фруктів

Французький шоколадний бренд La Maison du Chocolat випустив нову подарункову коробку Naturellement Fruit, в яку увійшли веганські версії найбільш культових смаків фруктового ганашу.

Зі слів виробника, «все потрібно було переробити до дрібниць», щоб відтворити знакові фруктові ганаші — «Сальвадор», «Андалузія», «Маракуйя», «Кіберта» та «Нуар де Кассі» за 100% рослинним рецептом. 

Новий асортимент цукерок не містить меду, отже повністю позбавлений усіх продуктів тваринного походження

На заміну меду прийшли рослинні підсолоджувачі, такі як агава та кленовий сироп. Лісовий горіх та кокосове молоко замінили тваринне масло та молоко, щоб надати шоколаду бажаної «вершковості».

Ніколас Клузо, шеф-кухар веганської лінійки преміального шоколаду, використав у рецептурі натуральне волокно цикорію. Це «додало текстурності» у нових ганашах, які представлені фруктовими смаками чорної смородини, апельсина, лимона, маракуйї та малини.

Веганські цукерки створили на виробничій лінії, що базується в Нантері, окремо від невеганських партій.

Вперше колекція Naturellement Fruit була випущена на внутрішньому ринку Франції у травні цього року. Зараз вона уже доступна в США та Гонконзі.

До серпня 2021 року культові веганські цукерки La Maison du Chocolat можна буде купити у Японії, повідомив прес-секретар компанії.

Рослинні версії шоколаду для мас-маркету набирають обертів, стрімко розширюючи своє виробництво, втім ринок шоколаду преміум-класу вартістю $29 млрд залишається відносно повільним для змін.

Нагадаємо, що Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Є щось? На Сумщині із конопель варять сир та виготовляють ікру

Фермерське господарство було засноване київським менеджером Юрієм Колесником у 2006 р. Свою діяльність воно розпочало з посіву 70 га...

Рослинне м’ясо продається краще, ніж до пандемії – дослідження

Хоча у 2023 році продажі веганського м'яса та морепродуктів скоротилися на 12% через зростання виробничих витрат і побоювання споживачів...

У легендарному британському стейк-хаусі подають стейки, надруковані на 3D-принтері

Запуск відбувся завдяки численним запитам клієнтів, що дотримуються рослинної дієти, пояснює шеф-кухар.«Коли я вперше скуштував Redefine Meat, був вражений»,...

Спілки харчових компаній можуть отримати до 5,5 млн грн на експорт

Експортним альянсом організатори програми називають об’єднання не менше як 5 підприємств для спільного просування та збуту своєї продукції на...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Швейцарка сушить на Тернопільщині органічні чаї за прадавнім методом

Засновницею бренду стала Крістіна Лібергер, швейцарка, яка переїхала до...

Вторинна переробка відходів: вплив на економіку та екологію сьогодні та у майбутньому

Майже всі види господарської діяльності людини пов'язані з утворенням...

Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну...

Стартап Hyundai зібрав $10 млн на завод з виробництва грибної шкіри

Гроші підуть на комерціалізацію штучної шкіри на основі міцелію...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її...

Вибір редактора
В продовження теми