Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

    Південнокорейська компанія Lounge Lab відкрила в Сеулі магазин з морозивом Brown Bana, який управляється роботами.

    Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки шарнірні роботні руки просто пересувають чашки та морозиво в капсулах, тоді як людина додає начинку і подає готовий продукт відвідувачу. 

    Lounge Labs запевняє, що роботи і люди розділяють роботу порівну

    “Brown Bana забезпечує інтерактивний досвід, коли клієнти та роботи спілкуються за допомогою емоційних рухових функцій та анімованих персонажів, які виражають різні емоджі”, — говорять у компанії. 

    Роботи виконують сім типів рухів, включаючи “привітання”, “дзвінок”, “відпочинок”, “сон” та різні танцювальні рухи, а також зображають міміку, відповідну для кожного руху. На навісний дисплей виводяться різні анімовані персонажі. 

    Ця театральність, звісно, приваблює покупців. Тим більше, що технологія все ще нова для більшості аудиторії. 

    Спостереження за роботом, який готує їжу, достатньо привабливе, щоб звернути увагу пересічних прохожих.

    Lounge Labs вважає, що роботи Brown Bana будуть цікавими як для міленіалів, так і для споживачів покоління Z. Розробка націлена на кафе, парки розваг та тимчасові майданчики.

    До слова, окрім робота для приготування морозива Lounge Lab має у своєму портфоліо робота-баристу LOUNGE’X, який виготовляє каву з пуувером, а також торговий автомат MooinSangHoei AI, що працює на штучному інтелекті.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Комахи замість рису, молока та бананів: британський ресторан подає унікальні страви

    Британці отримали можливість споживати у їжу комах після схвалення відповідної перехідної домовленості парламентом кілька років тому. Першою мережею супермаркетів,...

    Засновник GUDFUD створив проєкт з доставки заморожених страв та відкриє в Києві 10 магазинів

    До кінця року він планує відкрити в Києві 10-20 фірмових магазинів. Перший уже працює на Троєщині. Є онлайн-магазин, також заморожена продукція...

    Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

    Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

    Американці за допомогою мікробів створили кальмара, котрий не відрізнити за текстурою від справжнього

    Виготовлений із мікопротеїну методом мікробного бродіння, продукт за зовнішнім виглядом і текстурою схожий зі звичайним аналогом.Кальмари Aqua Cultured не...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Вибір редактора
    В продовження теми