За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Південнокорейська компанія Lounge Lab відкрила в Сеулі магазин з морозивом Brown Bana, який управляється роботами.

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки шарнірні роботні руки просто пересувають чашки та морозиво в капсулах, тоді як людина додає начинку і подає готовий продукт відвідувачу. 

Lounge Labs запевняє, що роботи і люди розділяють роботу порівну

“Brown Bana забезпечує інтерактивний досвід, коли клієнти та роботи спілкуються за допомогою емоційних рухових функцій та анімованих персонажів, які виражають різні емоджі”, — говорять у компанії. 

Роботи виконують сім типів рухів, включаючи “привітання”, “дзвінок”, “відпочинок”, “сон” та різні танцювальні рухи, а також зображають міміку, відповідну для кожного руху. На навісний дисплей виводяться різні анімовані персонажі. 

Ця театральність, звісно, приваблює покупців. Тим більше, що технологія все ще нова для більшості аудиторії. 

Спостереження за роботом, який готує їжу, достатньо привабливе, щоб звернути увагу пересічних прохожих.

Lounge Labs вважає, що роботи Brown Bana будуть цікавими як для міленіалів, так і для споживачів покоління Z. Розробка націлена на кафе, парки розваг та тимчасові майданчики.

До слова, окрім робота для приготування морозива Lounge Lab має у своєму портфоліо робота-баристу LOUNGE’X, який виготовляє каву з пуувером, а також торговий автомат MooinSangHoei AI, що працює на штучному інтелекті.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та інновацій, які покликані задовольнити потреби сучасного суспільства у безпечних, екологічних...

Сухе пиво — американці створили інноваційну приправу, яка підкорює ринок

"Так само, як New Belgium Brewing робить пиво світового класу, Spiceology створює кращий "смак" пива", — говорять у компанії.У...

Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно продає на американському ринку унікальну товарну позицію – жувальну гумку...

Піца із цвітної капусти та шоколад із вівса: оголошені переможці Vegan Food Awards 2024

Цьогоріч нагороди отримали як традиційні торгові марки, так і новатори в індустрії, що продовжують дивувати смаковими рішеннями та різноманіттям...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Приклад меню рослинного харчування та його основні переваги

Якщо ви не готові повністю відмовитись від м'яса –...

Next Egg: японці створили ідеальний веганський омлет за секретним рецептом.

Стартап поки що не розголошує всіх інгредієнтів, з яких...

Штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

Нова розробка буде використана на створення нових продуктів і...

Колекціонери 40 років збирали каміння у вигляді їжі. Його досі намагаються кусати відвідувачі

У американському місті Корпус-Крісті (штат Техас) майже 40 років...

В Україні вперше випустили мікрофільтроване молоко. Смакує як парне

Мікрофільтрація — це інноваційний ефективний метод очистки молока, який...

Вибір редактора
В продовження теми