Ant Brew знаходиться в місті Лахті, яке Європейський Союз назвав Зеленою столицею Європи 2021 року.
Нову святкову серію пива випускатимуть під назвою “Змарнований потенціал”
Пиво міститиме місцеві харчові відходи – ягоди, хліб та інші фрукти, дикі трави, а також гусячий послід.
Гусячий послід зберуть із міського парку. Він буде використаний для копчення солоду, із якого створять темне міцне пиво.
Перше пиво із нової лінійки матиме дотепний стиль та міститиме залишки апельсинових кірок з місцевого цеху, де виготовляють соки прямого віджиму. Міцне пиво з гусячим послідом має бути випущене наприкінці літа.
Таким чином пивоварня хоче продемонструвати, що безвідходне виробництво справі можливе. І заодно зробити місцеві парки чистішими.