Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Після місяців очікування компанія Nestlé нарешті вивела на полиці веганський батончик KitKat. Продукт з’явився на ринках окремих країн, включаючи Великобританію, Польщу, Естонію, Латвію та Литву.

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів.

KitKat Vegan є сертифікованим веганським продуктом. Він виготовлений із 100% стійкого какао, одержуваного Nestlé спільно з Альянсом тропічних лісів.

Молоко в KitKat для веганів замінено рисовою альтернативою, яка дає необхідну текстуру та смак.

“Одне з найпоширеніших запитів, що ми бачили в соціальних мережах, — це веганський KitKat. Раді, що змогли здійснити це бажання. Батончик — для всіх, хто хоче у своєму житті трохи більше їжі рослинного походження», — говорить Олександр фон Майо, керівник кондитерської фабрики Nestlé.

Завдяки потужному досвіду у сфері інновацій та немолочних альтернатив Nestlé вдалося зробити гладкий шоколад з рослинними інгредієнтами.

Нагадаємо, на розробку веганського KitKat пішло два роки.

До слова, швейцарський гігант уже випустив рослинні альтернативи молочним продуктам, виготовлені з рису, вівса, сої, кокоса, гороху та мигдалю у кількох категоріях. 

У портфелі компанії — немолочне морозиво, вершки для кави, напої на основі рису та вівса, напої на основі гороху, капучино та латте на рослинній основі, веганська альтернатива згущеному молоку, а також асортимент немолочних сирів, що доповнюють гамбургери на рослинній основі.

Nestlé також випустила рослинні версії деяких найбільш улюблених світових брендів, включаючи солодовий напій какао Milo.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сімейний стартап створив газовану воду з пребіотиками, в яку вклалися зірки спорту й кіно

Раунд очолив CAVU Ventures, який вже не вперше інвестує у стартап та допоміг провести масштабний ребрендинг продукту.Стартап, очолюваний чоловіком...

Cargill інвестував у стартап, що вирощує в лабораторії тваринний жир

Cubiq Foods виготовляє відразу декілька продуктів, серед яких – мікрокапсульована олія водоростей та культивований тваринний жир з високим вмістом...

До 2025 року більше половини продажів в ресторанах перетечуть в онлайн

Минулого тижня компанія Incisiv випустила звіт, який присвячено діджиталізаціі роботи ресторанів швидкого харчування в США і Канаді. Ось його...

Потенціал ринку альтернативного м’яса — чому такі продукти не тільки для веганів?

Ми звикли до соєвого та кокосового молока у магазинах, але рослинне м'ясо — продукт відносно новий для нашої країни....

Cargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Завдяки інвестиціям у $4 млн площа центру зросла вдвічі, до 3000 квадратних метрів Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

Може вас зацікавити

Синергія, конкуренція та VOLIA до успіху: як працюватиме перший інноваційний foodtech-кластер в Україні

Нещодавно в Україні оголосили про створення справжнього інкубатора для...

Першовідкривач альтернативного м’яса створив яловичину четвертого покоління — із авокадо

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений...

Вибір редактора
В продовження теми