Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Після місяців очікування компанія Nestlé нарешті вивела на полиці веганський батончик KitKat. Продукт з’явився на ринках окремих країн, включаючи Великобританію, Польщу, Естонію, Латвію та Литву.

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів.

KitKat Vegan є сертифікованим веганським продуктом. Він виготовлений із 100% стійкого какао, одержуваного Nestlé спільно з Альянсом тропічних лісів.

Молоко в KitKat для веганів замінено рисовою альтернативою, яка дає необхідну текстуру та смак.

“Одне з найпоширеніших запитів, що ми бачили в соціальних мережах, — це веганський KitKat. Раді, що змогли здійснити це бажання. Батончик — для всіх, хто хоче у своєму житті трохи більше їжі рослинного походження», — говорить Олександр фон Майо, керівник кондитерської фабрики Nestlé.

Завдяки потужному досвіду у сфері інновацій та немолочних альтернатив Nestlé вдалося зробити гладкий шоколад з рослинними інгредієнтами.

Нагадаємо, на розробку веганського KitKat пішло два роки.

До слова, швейцарський гігант уже випустив рослинні альтернативи молочним продуктам, виготовлені з рису, вівса, сої, кокоса, гороху та мигдалю у кількох категоріях. 

У портфелі компанії — немолочне морозиво, вершки для кави, напої на основі рису та вівса, напої на основі гороху, капучино та латте на рослинній основі, веганська альтернатива згущеному молоку, а також асортимент немолочних сирів, що доповнюють гамбургери на рослинній основі.

Nestlé також випустила рослинні версії деяких найбільш улюблених світових брендів, включаючи солодовий напій какао Milo.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Цибуля без сліз, яку 30 років розробляв аграрний гігант, почне продаватися у британських супермаркетах

«Цей тип цибулі ідеально підходить для того, щоб прибрати сльози з кухні, а солодкість чудово смакує до різноманітних страв,...

Тернопільський бренд створює “живу” пасту з чорнилами каракатиці

Для виробництва пасти підприємство використовує фермерські яйця та борошно грубого помолу Semola di grano duro. Його структура нагадує манку,...

В українському монастирі XVII століття варять сир за стародавніми рецептами

Їжу за старовинними традиціями готують самі монахи. В рецептурі солодощів та молочних продуктів – тільки натуральні інгредієнти.Сир та масло...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім...

Стартап, в який вклався Starbucks, винайшов робота для збору та видачі страв

Патент є продовженням попередньо отриманого компанією ще в 2019...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в...

Венчурні інвестори вкладають мільйони у створення молекулярної кави, сиру та віскі

Таким чином, обсяг фінансування Compound Foods від старту діяльності...

Вибір редактора
В продовження теми