Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Після місяців очікування компанія Nestlé нарешті вивела на полиці веганський батончик KitKat. Продукт з’явився на ринках окремих країн, включаючи Великобританію, Польщу, Естонію, Латвію та Литву.

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів.

KitKat Vegan є сертифікованим веганським продуктом. Він виготовлений із 100% стійкого какао, одержуваного Nestlé спільно з Альянсом тропічних лісів.

Молоко в KitKat для веганів замінено рисовою альтернативою, яка дає необхідну текстуру та смак.

“Одне з найпоширеніших запитів, що ми бачили в соціальних мережах, — це веганський KitKat. Раді, що змогли здійснити це бажання. Батончик — для всіх, хто хоче у своєму житті трохи більше їжі рослинного походження», — говорить Олександр фон Майо, керівник кондитерської фабрики Nestlé.

Завдяки потужному досвіду у сфері інновацій та немолочних альтернатив Nestlé вдалося зробити гладкий шоколад з рослинними інгредієнтами.

Нагадаємо, на розробку веганського KitKat пішло два роки.

До слова, швейцарський гігант уже випустив рослинні альтернативи молочним продуктам, виготовлені з рису, вівса, сої, кокоса, гороху та мигдалю у кількох категоріях. 

У портфелі компанії — немолочне морозиво, вершки для кави, напої на основі рису та вівса, напої на основі гороху, капучино та латте на рослинній основі, веганська альтернатива згущеному молоку, а також асортимент немолочних сирів, що доповнюють гамбургери на рослинній основі.

Nestlé також випустила рослинні версії деяких найбільш улюблених світових брендів, включаючи солодовий напій какао Milo.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу продуктивність, ніж корови, але дають значно жирніше та більш поживне...

Стартап отримав мільйон євро на харчову добавку, що рятує від перевтоми

Протеїни Ironic виробляються шляхом прецизійної ферментації та використовуються як інгредієнти для харчових продуктів чи як добавка. Залучені кошти спрямують на...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які переїхали до Києва та Київської області, а також підприємці з...

Є щось? На Сумщині із конопель варять сир та виготовляють ікру

Фермерське господарство було засноване київським менеджером Юрієм Колесником у 2006 р. Свою діяльність воно розпочало з посіву 70 га...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Шведи знайшли спосіб зробити зерно таким же поживним, як м’ясо

Цей прорив допомагає вирішити одну з основних проблем рослинної...

Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних...

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих...

Українці запустили перше у світі промислове виробництво харчового паперу із опалого листя

Завод, розташований у Парижі, є першим у своєму роді...

Вибір редактора
В продовження теми