Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Denys Suhoviy Bakery School, що займається навчанням хлібопекарській справі та заснуванню власного бізнесу, пережила кризу за рахунок доставки заморожених круасанів та на 80% готового хліба для подальшого випікання вдома.

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом п’ять років. Починали вони з майстер-класів для пекарів, пізніше відкрили власну кафе-пекарню на ринку “Столичний”. Там печуть хліб, слойки, багети, круасани та відразу продають відвідувачам.

Щоб пережити локдаун, Denys Suhoviy Bakery School довелося повністю змінити роботу і у сфері навчання майбутніх пекарів та підприємців, і безпосередньо у виробництві хліба.

“Ми сфокусувалися на роздрібних клієнтах. Приймали замовлення й розвозили по місту заморожені круасани, які можна пекти вдома, і хліб, випечений на 80%“, — розповідає Тетяна Суховій.

Доставка стала особливо актуальною, коли всі зачинилися вдома

Також саме завдяки карантину навчання перевели в онлайн. “Ми навіть не думали, що можна зустрічатися в Zoom або Skype”, — каже співвласниця.

Додає, що, звісно, не вистачає реальних занять, на яких можна відчути тісто руками і поспілкуватися з людьми.

Суховій згадує, ща карантин всіх застав зненацька. Якраз тоді у школі йшов великий курс навчання, на який з’їхалися звідусіль — з Казахстану, Білорусі, Італії. Щоб довчити майбутніх пекарів, довелося зняти відеоуроки, а згодом — створити повноцінний онлайн-курс.

Джерело: Економічна правда, Denys Suhoviy Bakery School

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний бренд випустив рослинну котлету, яку не відрізнити від справжнього м’яса

З новими котлетами Beyond Meat дебютує ексклюзивно в американській роздрібній мережі Costco. Інноваційне рослинне м’ясо містить 19 грамів білка в...

Вчені виявили гриби, які знищують токсини у сидрі та варенні

Патулін (C7H6O4) — це шкідливий мікотоксин. Його продукують гриби, які зустрічаються в пошкоджених фруктах (яблука, груші, виноград тощо).Це відкриття...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

На експорт інноваційної їжі можна отримати майже 2 млн грн гранту

За умовами програми, EU4Business відбере 12 бізнесів, які отримають 40 тис. євро (приблизно 1,7 млн грн) на просування власної...

Україна стала світовим лідером з експорту замороженої малини, випередивши Польщу та Сербію

За даними EastFruit, у 2024 році експорт замороженої малини з України досяг рекордних 65 тисяч тонн, що на 34%...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Може вас зацікавити

Перша компанія подала заявку на поставку лабораторного м’яса в ЄС

Компанія намагається вивести на ринок гібридні ковбаски, які складаються...

Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану...

Ветеранська сокарня чавить сік, який можна зберігати рік без консервантів

Це сучасне виробництво працює за простим ефективним алгоритмом: спочатку...

Сироватку від йогурту перетворили в ігристий тонік з пробіотиками та кальцієм

Ще з 17-го століття сироватку вважали модним імуностимулюючим напоєм...

Електростейк. Навіщо японські вчені тримають лабораторне м’ясо під струмом?

Вчені запевняють: тканинна інженерія вирішить екологічні проблеми, які спричиняє...

Вибір редактора
В продовження теми