Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Denys Suhoviy Bakery School, що займається навчанням хлібопекарській справі та заснуванню власного бізнесу, пережила кризу за рахунок доставки заморожених круасанів та на 80% готового хліба для подальшого випікання вдома.

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом п’ять років. Починали вони з майстер-класів для пекарів, пізніше відкрили власну кафе-пекарню на ринку “Столичний”. Там печуть хліб, слойки, багети, круасани та відразу продають відвідувачам.

Щоб пережити локдаун, Denys Suhoviy Bakery School довелося повністю змінити роботу і у сфері навчання майбутніх пекарів та підприємців, і безпосередньо у виробництві хліба.

“Ми сфокусувалися на роздрібних клієнтах. Приймали замовлення й розвозили по місту заморожені круасани, які можна пекти вдома, і хліб, випечений на 80%“, — розповідає Тетяна Суховій.

Доставка стала особливо актуальною, коли всі зачинилися вдома

Також саме завдяки карантину навчання перевели в онлайн. “Ми навіть не думали, що можна зустрічатися в Zoom або Skype”, — каже співвласниця.

Додає, що, звісно, не вистачає реальних занять, на яких можна відчути тісто руками і поспілкуватися з людьми.

Суховій згадує, ща карантин всіх застав зненацька. Якраз тоді у школі йшов великий курс навчання, на який з’їхалися звідусіль — з Казахстану, Білорусі, Італії. Щоб довчити майбутніх пекарів, довелося зняти відеоуроки, а згодом — створити повноцінний онлайн-курс.

Джерело: Економічна правда, Denys Suhoviy Bakery School

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

ЄС профінансує створення та просування борошна з відходів артишоку та інноваційних продуктів із жолудів

Конкурс запрошував стартапи та масштабні компанії представити інновації, які покращують доступ до поживної та екологічно чистої їжі. Кожен із десяти...

Американці виготовили альтернативне грудне молоко методом бродіння

Для створення альтернативного грудного молока стартап використовує не клітинне вирощування, як більшість його попередників, а власну мікробну платформу.«Наша мета...

Австралійський бренд створив функціональний напій для тих, хто хоче завагітніти

Aquamamma була розроблена провідним австралійським акушером для задоволення потреб у гідратації та електролітах для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні,...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Морський біолог виростить у лабораторії першу у світі устрицю та поєднає її з грибами

Стартап є одержувачем фінансування крупних профільних інвесторів Sustainable Food...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою...

Стартап створив із мікроорганізмів їстівні штрих-коди

Канадська компанія Index Biosystems винайшла спосіб поєднати унікальне програмне...

У супермаркетах з’являться рослинні стегенця зі шкірою з морських водоростей

Гіперреалістичні рослинні стегенця поєднують три запатентовані технології, які дозволяють...

Вибір редактора
В продовження теми