Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

У Кельні відкрили перший у світі заклад громадського харчування Burger King з повністю рослинним меню.

spot_img

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит на веганську їжу в країні. Згідно досліджень аналітиків, продажі альтернативного м’яса у Німеччині зросли на вражаючі 226% за останні два роки і досягли 181 млн євро (приблизно $218 млн).

Burger King у партнерстві з дочірньою компанією Unslever — The Vegetarian Butcher створили новітній заклад, де пропонують відвідувачам вегетаріанські версії своїх фірмових страв.

На відкритті в Кельні 7-11 червня в обов’язковому порядку гостям були представлені веганський бургер з рослинною котлетою від The Vegetarian Butcher, веганський майонез та кетчуп Hellman, нагетси з овочевої альтернативи птиці.

Безм’ясне меню доповнили новинками. Серед них гамбургер з рослинними нагетсами, рослинний бургер Junior Whopper та та страви з курятини на рослинній основі.

Заклад Burger King також пропонує веганське безмолочне морозиво від компанії Ben & Jerry’s.

Новий ресторан з меню на рослинній основі орієнтується не лише на вегетаріанців, а й відчиняє свої двері для флекситаріанців та любителів м’яса, де кожен лишиться задоволеним, завдяки «ексклюзивним продуктам рослинного походження», — пишуть на сайті Burger King Germany.

Burger King вже співпрацює з The Vegetarian Butcher у Великобританії, Індонезії, Об’єднаних Арабських Еміратах та Європі. Втім, це перший випадок, коли заклад повністю відмовляється від м’ясних страв у меню.

Джерело: Green Queen, Burger King

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Хутро з кропиви — у Копенгагені показали нові рослинні тренди моди

Вони створені у стилі популярних сумок Ganni Bou, але цього разу – з унікальних біоматеріалів. Матеріал для пошиття сумок для...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

Щотижня людство вирощує 3 кг лабораторного м’яса, скоро потужності значно зростуть

Там уже встановлена пара блискучих сталевих біореакторів об’ємом 6000 літрів, і це, безумовно, є прямим підтверженням намірів компанії.  Виробничі потужності...

На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під час війни або який розвивають військові.  Сумарний бюджет складає 1 млн...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Їжа для усіх. Алергік створив снеки, які не містять жодного алергену

Замість цього лінійка харчових батончиків Blake’s Seed Based має...

Вибір редактора
В продовження теми