Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

У Кельні відкрили перший у світі заклад громадського харчування Burger King з повністю рослинним меню.

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит на веганську їжу в країні. Згідно досліджень аналітиків, продажі альтернативного м’яса у Німеччині зросли на вражаючі 226% за останні два роки і досягли 181 млн євро (приблизно $218 млн).

Burger King у партнерстві з дочірньою компанією Unslever — The Vegetarian Butcher створили новітній заклад, де пропонують відвідувачам вегетаріанські версії своїх фірмових страв.

На відкритті в Кельні 7-11 червня в обов’язковому порядку гостям були представлені веганський бургер з рослинною котлетою від The Vegetarian Butcher, веганський майонез та кетчуп Hellman, нагетси з овочевої альтернативи птиці.

Безм’ясне меню доповнили новинками. Серед них гамбургер з рослинними нагетсами, рослинний бургер Junior Whopper та та страви з курятини на рослинній основі.

Заклад Burger King також пропонує веганське безмолочне морозиво від компанії Ben & Jerry’s.

Новий ресторан з меню на рослинній основі орієнтується не лише на вегетаріанців, а й відчиняє свої двері для флекситаріанців та любителів м’яса, де кожен лишиться задоволеним, завдяки «ексклюзивним продуктам рослинного походження», — пишуть на сайті Burger King Germany.

Burger King вже співпрацює з The Vegetarian Butcher у Великобританії, Індонезії, Об’єднаних Арабських Еміратах та Європі. Втім, це перший випадок, коли заклад повністю відмовляється від м’ясних страв у меню.

Джерело: Green Queen, Burger King

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future Sustainable Food Systems, що базується в Університеті Гельсінкі, вихідним інгредієнтом...

Стартап створив технологію, яка передаватиме аромати страв для дегустацій на відстані

Процес починається з аналізу обраного аромату за допомогою приладу GCMS (газова хроматографія з мас-спектрометрією). Якщо це рідина, її вводять...

ЄС виділить українським компаніям гранти на захист ідей унікальних продуктів

SME Fund – це ініціатива Європейської Комісії, яка реалізується Офісом інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO). Ініціатива діє з 23 січня...

Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед, терті какао-боби та какао-масло.У деякі вироби додають начинки з сушених...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Першій компанії у світі дозволили вирощувати лабораторне м’ясо для домашніх тварин

Це стало новою віхою в зростаючому секторі культивованих кормів...

Шведський стартап, в який вклався засновник SoundCloud, створив веганську фету та залучив мільйони

Раунд очолили існуючі інвестори Astanor Ventures та Northzone. Стартап...

Із рослинних решток створили дієтичний цукор

Компанія була заснована в 2017 році Томом Сіммонсом, який...

Вибір редактора
В продовження теми