Кав’ярня на ВДНГ продає пряні трави та готує авторські чаї

Компанія Kitchen&Garden поєднала вирощування пряних трав у горщиках та кав’ярню, і ця концепція виявилася напрочуд привабливою для відвідувачів.

Магазин і кав’ярня Kitchen&Garden розташовані в яблуневому саду на ВДНГ (м. Київ).

Катерина Безжон, засновниця компанії, говорить, що до нинішнього формату дійшли поступово. Сам же бізнес починався із вирощування пряних трав.

«Зараз намітилася тенденція, коли люди хочуть побути подовше у місцях відпочинку, залишитися на каву, – ділиться вона. – Спочатку у нас був магазин з пряними травами та квітами. Потім я розробила різні трав’яні чаї, у нас були пироги. Далі про нас дізналося більше людей, ми дійшли до формату кафе».

Сьогодні Kitchen&Garden має невелику пікнікову зону у яблуневому саду, де можна відпочити, випити кави та з’їсти десерт

«Ми поєднали пряні трави із кав’ярнею. Наші споживачі хочуть не лише зробити покупки, але залишитися довше, щоб відчути всю атмосферу», – каже Безжон.

Для цього в Kitchen&Garden працюють над затишком, вмикають музику, підбирають асортимент десертів – щоб відвідувач міг максимально розслабитися у заміському просторі.

Музику включають і рослинам – щоб швидше росли

«Бізнес у сфері обслуговування дуже складний. Доглядати за рослинами, приміром, значно простіше. Але попит зростає, тож ми наймаємо людей та розширюємо свою діяльність», – додає засновниця.

На її думку, поєднання аграрного бізнесу з сегментом HoReCa у майбутньому буде дуже перспективним.

Наприклад, виробникам яблук чи груш буде чудово відкрити фреш-бар поряд з садом. Такі кафе будуть користуватися високою популярністю, адже містяни зараз шукають природне середовище, де можна було б розслабитися та відпочити.

Джерело: AgroFM, Kitchen&Garden

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та...

Одна з найбільших молочних компаній створила йогурти з «карпатською фішкою»

Лінійка включає йогурти зі смаками: «малиннич (малина)-гранат», «афини (чорниця)-чорна смородина», «вишня-ґоґодзи (брусниця)».«Цього разу ми хотіли додати до карпатського йогурту...

Великий банк та виробник шоколаду вклали мільйони у какао із пробірки

Інвесторами стартапу у початковому раунді стали четвертий за величиною банк у Швейцарії Zürcher Kantonalbank, виробник шоколаду Max Felchlin, а...

Nestlé в Україні представила корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Pro Plan® LiveClear® - це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Перша країна у світі дозволила стейки, вирощенні з клітин корови

Це робить Ізраїль, який все ще перебуває в центрі...

Магія їжі майбутнього: вперше створили смузі зі шпинату, авокадо та яєчного білку, який виробляють мікроби

Новий коктейль під назвою Pineapple Greens Protein містить біоідентичний...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та...

Швейцарський гігант замінив легендарні кавові капсули кульками з водоростей

Migros представив інноваційну систему приготування кави CoffeeB.Нова кавоварка, на...

Шоколадні батончики з протеїном із повітря вперше з’явилися на полицях магазинів

Ласощі доступні від минулого тижня у магазинах Cocoa Tree...

Вибір редактора
В продовження теми