Кав’ярня на ВДНГ продає пряні трави та готує авторські чаї

Компанія Kitchen&Garden поєднала вирощування пряних трав у горщиках та кав’ярню, і ця концепція виявилася напрочуд привабливою для відвідувачів.

Магазин і кав’ярня Kitchen&Garden розташовані в яблуневому саду на ВДНГ (м. Київ).

Катерина Безжон, засновниця компанії, говорить, що до нинішнього формату дійшли поступово. Сам же бізнес починався із вирощування пряних трав.

«Зараз намітилася тенденція, коли люди хочуть побути подовше у місцях відпочинку, залишитися на каву, – ділиться вона. – Спочатку у нас був магазин з пряними травами та квітами. Потім я розробила різні трав’яні чаї, у нас були пироги. Далі про нас дізналося більше людей, ми дійшли до формату кафе».

Сьогодні Kitchen&Garden має невелику пікнікову зону у яблуневому саду, де можна відпочити, випити кави та з’їсти десерт

«Ми поєднали пряні трави із кав’ярнею. Наші споживачі хочуть не лише зробити покупки, але залишитися довше, щоб відчути всю атмосферу», – каже Безжон.

Для цього в Kitchen&Garden працюють над затишком, вмикають музику, підбирають асортимент десертів – щоб відвідувач міг максимально розслабитися у заміському просторі.

Музику включають і рослинам – щоб швидше росли

«Бізнес у сфері обслуговування дуже складний. Доглядати за рослинами, приміром, значно простіше. Але попит зростає, тож ми наймаємо людей та розширюємо свою діяльність», – додає засновниця.

На її думку, поєднання аграрного бізнесу з сегментом HoReCa у майбутньому буде дуже перспективним.

Наприклад, виробникам яблук чи груш буде чудово відкрити фреш-бар поряд з садом. Такі кафе будуть користуватися високою популярністю, адже містяни зараз шукають природне середовище, де можна було б розслабитися та відпочити.

Джерело: AgroFM, Kitchen&Garden

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Що таке альтернативний білок? Історія його дослідження, стартапи і технології

Замінники м'яса із гороху; макаронні вироби, які містять білок хлорели; борошно з Чорної левини як корм для аквакультури —...

Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом п'ять років. Починали вони з майстер-класів для пекарів, пізніше відкрили...

Nestlé починає продажі в Україні продуктів з рослинного м’яса

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена ​​в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Виробник корисних солодощів Bob Snail запускає нові продукти попри війну

Довгостроковий план Bob Snail – довести частку експорту до...

Енергетичне молоко — нове покоління продукту матиме у складі креатин, який додають у спортивні енергетики

Німецький виробник інгредієнтів Alzchem Group презентував найчистішу форму моногідрату...

Спадковий джелатер’є робить у Львові морозиво до картоплі фрі

Морозиво Ice Cream Shop постачають у понад 70 закладів,...

Технологи та хокеїсти випустили першу рослинну індичку та фрикадельки з помідорів для веганів

Нове розширення асортименту компанії Planterra Foods спрямоване задовольнити зростаючий...

Американці створили перші грибні жуйки, які покращують імунітет і концентрують увагу

Жуйки виготовлені з розробленої компанією суміші Mycomatrix, що включає...

Вибір редактора
В продовження теми