Голлівудська посмішка. Американці створили протеїновий батончик з канабідіолом

Etera Foods випустили свій флагманський продукт для відновлення м’язів після тренування The After Bar — протеїновий батончик з канабідіолом, отриманим не з коноплі.

Завдяки співпраці з PureForm Global компанія використовує у своїх батончиках канабідіол, отриманий з цитрусових. На відміну від конопляного, він не може містити тетрагідроканабінолу — психоактивного компоненту, втім зберігає свою «відновлюючу» властивість та є цілком безпечним.

Кожен батончик містить 20 мг PureForm канабідіолу

The After Bar веганські, без сої та глютену, без ГМО. За основу взяли суміш білка Сачі Інчі (арахіс Інків) та гороху, що забезпечує 14 г протеїну у кожній порції з 290 калорій.

У поєднанні з вуглеводами з фруктів та жирами з горіхів, закуски мають збалансоване співвідношення макроелементів, оптимізоване для відновлення м’язів, повідомляють у Etera Foods.

The After Bar представлені у трьох смаках

Matcha After Dark Chocolate Cherry поєднує темний шоколад, терпку вишню, органічну церемоніальну матчу, мигдаль, фініки, кіноа, кокос, насіння гарбуза та ваніль.

Antioxidant Berry Fusion містить мигдаль, фініки, лободу, чорницю, журавлину, ягоди годжі, кокос, фрукт дракона, «індійську шовковицю», імбир, ваніль та куркуму.

Original Harvest Trail має у своєму складі гарбузове насіння, лободу, родзинки, кокос, ваніль, куркуму, мигдаль, фініки та імбир.

«Після двох років розробок ми змогли подолати бар’єр між смаком та функціональністю», — сказав Блейк Годлов, засновник Etera Foods.

Батончики з канабідіолом доступні на сайті компанії за ціною $24,99 за упаковку із шести The After Bar.

Джерело: Food Business News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Голландці створили перший у світі веганський глазурований сир із ферментованої пшениці

Хоча на ринку вже існують веганські альтернативи традиційним сирам, проте, на думку засновників компанії, вони мають не зовсім ідентичний...

Нетрадиційна орієнтація: 70% споживачів заплатили б за клітинну курятину на четверть більше

Після того, як їм показали фотографії культивованого курячого продукту та прочитали опис того, як він був підготований, 72% сказали,...

Японський розробник зібрав мільйони на платформу для вирощування клітинного м’яса вдома

Окрім існуючих інвесторів компанію підтримали AgFunder та Beyond Next Ventures, тим самим піднявши загальне фінансування IntegriCulture до $16,4 млн.Кошти...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою 165 грамів, які можна нарізати та терти.Він розроблений аналогічно традиційному...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Котлета для планети. Beyond Meat готує глобальне розширення в Європі

На сьогодні продукція компанії вже присутня приблизно в 122...

Пиво, зварене з роботом-пивоваром, взяло золото на найбільшому конкурсі у світі

Американський портер Крістіана Чендлера, приготований за допомогою BEERMKR, обійшов...

Вибір редактора
В продовження теми