Голлівудська посмішка. Американці створили протеїновий батончик з канабідіолом

Etera Foods випустили свій флагманський продукт для відновлення м’язів після тренування The After Bar — протеїновий батончик з канабідіолом, отриманим не з коноплі.

Завдяки співпраці з PureForm Global компанія використовує у своїх батончиках канабідіол, отриманий з цитрусових. На відміну від конопляного, він не може містити тетрагідроканабінолу — психоактивного компоненту, втім зберігає свою «відновлюючу» властивість та є цілком безпечним.

Кожен батончик містить 20 мг PureForm канабідіолу

The After Bar веганські, без сої та глютену, без ГМО. За основу взяли суміш білка Сачі Інчі (арахіс Інків) та гороху, що забезпечує 14 г протеїну у кожній порції з 290 калорій.

У поєднанні з вуглеводами з фруктів та жирами з горіхів, закуски мають збалансоване співвідношення макроелементів, оптимізоване для відновлення м’язів, повідомляють у Etera Foods.

The After Bar представлені у трьох смаках

Matcha After Dark Chocolate Cherry поєднує темний шоколад, терпку вишню, органічну церемоніальну матчу, мигдаль, фініки, кіноа, кокос, насіння гарбуза та ваніль.

Antioxidant Berry Fusion містить мигдаль, фініки, лободу, чорницю, журавлину, ягоди годжі, кокос, фрукт дракона, «індійську шовковицю», імбир, ваніль та куркуму.

Original Harvest Trail має у своєму складі гарбузове насіння, лободу, родзинки, кокос, ваніль, куркуму, мигдаль, фініки та імбир.

«Після двох років розробок ми змогли подолати бар’єр між смаком та функціональністю», — сказав Блейк Годлов, засновник Etera Foods.

Батончики з канабідіолом доступні на сайті компанії за ціною $24,99 за упаковку із шести The After Bar.

Джерело: Food Business News

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене австралійським стартапом Revo Foods у співпраці зі шведською компанією Mycorena. Лосось...

Стартап вирощує у лабораторії чорну ікру на звичайному грибному корінні

Міцелій — це коренева структура грибів, яка складається з тонких ниток і слугує основою для росту грибних тіл. Він...

Світовий лідер з офісом в Україні запустив рослинне молоко з високим вмістом протеїну

Бренд дебютував із лінійкою несолодких напоїв рослинного походження з високим вмістом білка, що включає шість артикулів: вівсяні, мигдальні напої...

Oxford Economics: на вирощуванні лабораторного м’яса можна заробити майже $3 млрд

Дослідження, проведене на замовлення виробника харчових клітинних продуктів Ivy Farm, підраховує, що при правильній підтримці держави м’ясо на основі...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

На Львівщині роблять печиво, що покращує настрій, знімає стрес та підтримує мозок

Засновником і натхненником створення здорового печива є Руслана Римарська....

Штучний інтелект допоможе відновити рецепт з минулого століття

Коли досвідченому підприємцю та засновнику стартапу Ювалю Кляйну було...

Корінна японська рослина замінить консервант у ковбасі та зменшить канцерогенний вплив

Група вчених випробувала продукти з використанням екстракту споришу японського,...

Стрес, ціни та блекаути змінили харчові звички половини українців – опитування

Ключовими факторами, що впливають на харчову поведінку українців, стали...

Стартап створив із мікроорганізмів їстівні штрих-коди

Канадська компанія Index Biosystems винайшла спосіб поєднати унікальне програмне...

Вибір редактора
В продовження теми