Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Американська компанія Essentia Protein Solutions створила смакову харчову добавку з підвищеним вмістом білка та без додавання солі.

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного курячого смаку С3307.

Кім Петерсон, старший менеджер компанії, повідомила, що «смак» був створений менш, ніж за 12 місяців.

Зважаючи на популярність курячих бульйонів, супів та маринадів, нова добавка є прекрасним початком продовження лінійки ProFlavor, додала вона.

С3307 складається з 75% білка та природного колагену

До того ж, нова харчова добавка має знижений вміст вуглеводів та не містить солі, ГМО, алергенів, лактози та глютену. Завдяки високому вмісту колагену, С3307 є прекрасною основою для бульйонів.

«Цей новий курячий смак може стати чудовим інструментом для посилення пікантних курячих ноток у продуктах з «чистими етикетками», починаючи від супів, закінчуючи підливами, маринадами чи закусками», — сказала Петерсон.

Куряча добавка має широкий спектр застосування, починаючи від переробки м’яса до готових страв чи фаст-фудів.

«С3307 може надати виробникам більшу гнучкість для задоволення суворих вимог щодо вмісту натрію», — додав Майк Макгуайр, старший менеджер відділу продаж Essentia Protein Solutions.

Якщо нова розробка виправдає свої перспективи, компанія розглядає можливість створення аналогічного яловичого смаку.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestlé інвестує у фуа-гру з древньої японської приправи

Це вже другий сезонний запуск рослинної фуа-гри. Нова версія – результат більш тривалих досліджень і розробок, говорять в Nestlé....

8 найкращих веганських протеїнових порошків

Якщо ви хочете перекусити на ходу або швидко відновити енергію після тренування, є багато різноманітних білкових порошків на рослинній...

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої тварини, понад 100 науковців назвали це неетичним та екологічно нестійким....

Британці винайшли фермент, що перетворює з’їдені солодощі на здорову їжу

Продукт розроблений для ринку США і очікувано з’явиться там у 2026 році. На свою розробку стартап зібрав понад $5 млн...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Зі святих для єгиптян бобів створили протеїн для рослинного молока, фети та яєць

Нещодавно Green Boy дебютувала з функціональним веганським інгредієнтом —рослинно-молочним...

Стартап вирощує на дріжджах олію, яка замінить соняшникову та пальмову

Продукти є високоякісною, стійкою та місцевою альтернативою пальмовій олії....

Український бренд консервує унікальні мініовочі та пече крекери з капустою

Засновник господарства Ян Островський почав цю діяльність у 2014...

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели....

Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону...

Вибір редактора
В продовження теми