Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Американська компанія Essentia Protein Solutions створила смакову харчову добавку з підвищеним вмістом білка та без додавання солі.

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного курячого смаку С3307.

Кім Петерсон, старший менеджер компанії, повідомила, що «смак» був створений менш, ніж за 12 місяців.

Зважаючи на популярність курячих бульйонів, супів та маринадів, нова добавка є прекрасним початком продовження лінійки ProFlavor, додала вона.

С3307 складається з 75% білка та природного колагену

До того ж, нова харчова добавка має знижений вміст вуглеводів та не містить солі, ГМО, алергенів, лактози та глютену. Завдяки високому вмісту колагену, С3307 є прекрасною основою для бульйонів.

«Цей новий курячий смак може стати чудовим інструментом для посилення пікантних курячих ноток у продуктах з «чистими етикетками», починаючи від супів, закінчуючи підливами, маринадами чи закусками», — сказала Петерсон.

Куряча добавка має широкий спектр застосування, починаючи від переробки м’яса до готових страв чи фаст-фудів.

«С3307 може надати виробникам більшу гнучкість для задоволення суворих вимог щодо вмісту натрію», — додав Майк Макгуайр, старший менеджер відділу продаж Essentia Protein Solutions.

Якщо нова розробка виправдає свої перспективи, компанія розглядає можливість створення аналогічного яловичого смаку.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Три десятки собак півроку тестуватимуть лабораторне м’ясо на смак

Компанія очікує відповіді від FDA щодо схвалення проєкту протягом приблизно 45 днів та планує розпочати самі випробування у четвертому...

Полтавський бренд пакує у прозорі бляшанки сало з медом — найдорожче в Україні

Засновники виробництва — подружжя Марина та Віталій Мостові, які раніше займалися кейтерингом, тепер виготовляють близько тисячі банок сала на...

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без ґрунту та ключові тенденції, що стимулюють інновації у виробництві екологічно...

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів. У компанії говорять, що 71% людей готові платити більше за...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive,...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену...

Вибір редактора
В продовження теми