Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Американська компанія Essentia Protein Solutions створила смакову харчову добавку з підвищеним вмістом білка та без додавання солі.

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного курячого смаку С3307.

Кім Петерсон, старший менеджер компанії, повідомила, що «смак» був створений менш, ніж за 12 місяців.

Зважаючи на популярність курячих бульйонів, супів та маринадів, нова добавка є прекрасним початком продовження лінійки ProFlavor, додала вона.

С3307 складається з 75% білка та природного колагену

До того ж, нова харчова добавка має знижений вміст вуглеводів та не містить солі, ГМО, алергенів, лактози та глютену. Завдяки високому вмісту колагену, С3307 є прекрасною основою для бульйонів.

«Цей новий курячий смак може стати чудовим інструментом для посилення пікантних курячих ноток у продуктах з «чистими етикетками», починаючи від супів, закінчуючи підливами, маринадами чи закусками», — сказала Петерсон.

Куряча добавка має широкий спектр застосування, починаючи від переробки м’яса до готових страв чи фаст-фудів.

«С3307 може надати виробникам більшу гнучкість для задоволення суворих вимог щодо вмісту натрію», — додав Майк Макгуайр, старший менеджер відділу продаж Essentia Protein Solutions.

Якщо нова розробка виправдає свої перспективи, компанія розглядає можливість створення аналогічного яловичого смаку.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сінгапур запускає перший у світі промисловий центр з виробництва рослинного м’яса

У Сінгапурі, який першим у світі законодавчо затвердив культивовану курятину, навесні відкриється промисловий інноваційний центр по виробництву рослинного м’яса...

Виробники готової їжі можуть отримати 8 млн грн гранту на модернізацію

Згідно з умовами грантової програми, підприємства можуть отримати грант до 8 млн грн на розвиток бізнесу. Ці кошти вони...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит на веганську їжу в країні. Згідно досліджень аналітиків, продажі альтернативного...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Олена Обабкова, засновниця бренду Kombucha Live: «Наші початкові інвестиції окупилися в перший же рік роботи»

Як розповіла для newfood.ua засновниця бренду Олена Обабкова, Kombucha...

М’ясний гігант побудує завод з переробки комах на білки та жири

Tyson Foods купує міноритарну частку в компанії. Фінансові деталі...

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без...

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods –...

Вибір редактора
В продовження теми