Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

    Українська компанія YARO створила цукерки з чилі, коріандром, а також солоною карамеллю.

    Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. 

    Своєю аудиторією YARO бачить дітей, веганів, спортсменів та всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Компанія навіть пропонує готові раціони харчування на весь день, у розробку яких залучила лікарів-нутриціологів.

    Солодощі виготовляють з сухофруктів, керобу, горіхів, кокосової олії, какао

    «Ми дуже любимо додавати чилі, коріандр, ваніль і багато інших спецій, які надають стравам і десертам унікальності», говорять у компанії.

    Цукерки з чилі покращують кровообіг, стимулюють обмін речовин, покращують розумову працездатність. Коріандр хороший засіб від поганого апетиту, допомагає від нудоти і розладів шлунку.

    З інших надзвичайних поєднань шоколад та солона карамель. Щоб отримати  солоновато-солодкий смак цукерок, YARO використала прості натуральні інгредієнти. 

    Смаколик містить всього 6 компонентів та не має у складі жодних підсолоджувачів. Натомість солодкість цукерці надає фінік, а глазур створена з керобу.

    Кероб це висушена м’якоть плодів ріжкового дерева (цератоніі), в яких міститься майже 40% вуглеводів. Боби мають витягнуту форму і зовні схожі на стручки квасолі, в яких міститься соковита м’якоть і кілька кісточок. У сирому вигляді плоди дерева мають терпкий смак, але після висушування стають приємно солодкими.

    Кероб

    Їсти такі цукерки виробник радить з гречаним чаєм.

    Джерело

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    «Тарілка» на всіх. В Україні запрацював перший банк їжі

    Організацію у 2019 році створив у Львові українець Ростислав Косюра, який до цього 23 роки прожив у Німеччині та...

    Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

    Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

    NASA даст $1 млн тому, хто розробить меню для астронавтів у міжпланетних перельотах

    Це - загальний призовий фонд ІІ етапу конкурсу, де шукають новаторів екологічних форм виробництва продуктів харчування з мінімальною затратою...

    Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

    Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків. Нова ініціатива...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    «Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

    Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те,...

    Стартап створив каву із “хвоста індички” та ще шести унікальних грибів

    «Оживляючий» напій не містить кофеїну, але має у своєму...

    Вибір редактора
    В продовження теми