Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Українська компанія YARO створила цукерки з чилі, коріандром, а також солоною карамеллю.

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. 

Своєю аудиторією YARO бачить дітей, веганів, спортсменів та всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Компанія навіть пропонує готові раціони харчування на весь день, у розробку яких залучила лікарів-нутриціологів.

Солодощі виготовляють з сухофруктів, керобу, горіхів, кокосової олії, какао

«Ми дуже любимо додавати чилі, коріандр, ваніль і багато інших спецій, які надають стравам і десертам унікальності», говорять у компанії.

Цукерки з чилі покращують кровообіг, стимулюють обмін речовин, покращують розумову працездатність. Коріандр хороший засіб від поганого апетиту, допомагає від нудоти і розладів шлунку.

З інших надзвичайних поєднань шоколад та солона карамель. Щоб отримати  солоновато-солодкий смак цукерок, YARO використала прості натуральні інгредієнти. 

Смаколик містить всього 6 компонентів та не має у складі жодних підсолоджувачів. Натомість солодкість цукерці надає фінік, а глазур створена з керобу.

Кероб це висушена м’якоть плодів ріжкового дерева (цератоніі), в яких міститься майже 40% вуглеводів. Боби мають витягнуту форму і зовні схожі на стручки квасолі, в яких міститься соковита м’якоть і кілька кісточок. У сирому вигляді плоди дерева мають терпкий смак, але після висушування стають приємно солодкими.

Кероб

Їсти такі цукерки виробник радить з гречаним чаєм.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці створили пюре із баобаба, яке замінює пребіотики і може стати дитячим харчуванням

Пюре містить більший вміст харчових волокон, ніж інші існуючі на ринку фруктові пюре.Клітковина широко застосовується у функціональних продуктах харчування...

Відомий навігатор Waze маркуватиме на картах, де купити залишки ресторанної їжі

Too Good To Go — це програма, що з'єднує користувачів із магазинами та ресторанами, які мають непродані надлишки їжі,...

Зняв вершки. Найбільший у світі виробник вівсяного молока розпочав IPO

Цей крок відбувається на тлі зростаючої популярності «молока без молока», оскільки споживачі віддають все більшу перевагу рослинним продуктам.Згідно з...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на обід, — це прямокрилі.«Якщо їх підсмажити і додати трохи теріякі,...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Їжа майбутнього: які тренди впливають на те, як ми будемо харчуватися?

Коли ми говоримо про їжу майбутнього, то маємо на...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Вибір редактора
В продовження теми