Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Українська компанія YARO створила цукерки з чилі, коріандром, а також солоною карамеллю.

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на виробництві здорових солодощів та десертів на основі рослинних інгредієнтів. 

Своєю аудиторією YARO бачить дітей, веганів, спортсменів та всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Компанія навіть пропонує готові раціони харчування на весь день, у розробку яких залучила лікарів-нутриціологів.

Солодощі виготовляють з сухофруктів, керобу, горіхів, кокосової олії, какао

«Ми дуже любимо додавати чилі, коріандр, ваніль і багато інших спецій, які надають стравам і десертам унікальності», говорять у компанії.

Цукерки з чилі покращують кровообіг, стимулюють обмін речовин, покращують розумову працездатність. Коріандр хороший засіб від поганого апетиту, допомагає від нудоти і розладів шлунку.

З інших надзвичайних поєднань шоколад та солона карамель. Щоб отримати  солоновато-солодкий смак цукерок, YARO використала прості натуральні інгредієнти. 

Смаколик містить всього 6 компонентів та не має у складі жодних підсолоджувачів. Натомість солодкість цукерці надає фінік, а глазур створена з керобу.

Кероб це висушена м’якоть плодів ріжкового дерева (цератоніі), в яких міститься майже 40% вуглеводів. Боби мають витягнуту форму і зовні схожі на стручки квасолі, в яких міститься соковита м’якоть і кілька кісточок. У сирому вигляді плоди дерева мають терпкий смак, але після висушування стають приємно солодкими.

Кероб

Їсти такі цукерки виробник радить з гречаним чаєм.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Солодка карамель з маринованою рибою: виробник консервів створив унікальні протеїнові закуски

Снеки мають зручний формат, і солодкий та солоний смаки. Нові набори закусок від Bumble Bee Seafood поєднують маринований тунець для...

Колишній фіндиректор Kraftz Heinz створив вівсяне молоко, корисне для серця

Бренд розробив колишній фінансовий директор Kraftz Heinz Indonesia під час пандемії Covid-19. Ключовим елементом успіху Oatside він називає підхід...

Виробники альтернативних морепродуктів за півроку отримали рекордні $116 млн — на ринку стає гаряче

Як свідчать дані нового звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI), у 2020 р. продажі альтернативних морепродуктів, отриманих...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі проявляють великий інтерес до морських овочів, оскільки споживачі усвідомили їх...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Макуха, смородина та агрус — на Дніпропетровщині створюють екологічне вино

Засновник виноробня – Геннадій Кузьмін, який має фермерське господарство,...

Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці...

Стартап додав відходи цукрової тростини у хліб, щоб покращити тісто

Род Льюїс, генеральний директор компанії, говорить, що разом з...

До останньої краплі: стартап з виробництва «чайних бомбочок» отримав $5 млн інвестицій

Загалом обсяг залучених інвестицій від старту проєкту становить $8,4...

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Вибір редактора
В продовження теми