У 900-літньому монастирі Ґрімберґен відкрили інноваційну пивоварню та ресторан

Уперше за 200 років бренд Grimbergen повертається до свого коріння та представляє світові інноваційну пивоварню в абатстві Ґрімберґен у Бельгії.

Ультрасучасна броварня абатства Ґрімберґен повертає мистецтво пивоваріння до його витоків — туди, звідки все почалося майже 900 років тому, коли й було засноване абатство. Це вперше, майже за 200 років, пивоваріння повернеться до абатства після того, як його виробництво тут припинилося через зруйнування будівлі у Французькій революції.

Пивоварня абатства стане центром інновацій, поєднуючи традиції пивоваріння, увібрані зі стародавніх книг абатства, з новітніми технологіями — для створення лімітованих партій неперевершеного пива преміум класу.

На честь цієї події компанія Grimbergen у Європі випустила у продаж три нові сорти пива — Grimbergen Magnum Opus Brut Beer, Grimbergen Ignis Quadruple і Grimbergen Astrum Pale Ale.

Абатську пивоварню побудовали в тісному партнерстві абатства Ґрімберґен і Carlsberg Group. Кєєс т’Харт, президент і головний виконавчий директор Carlsberg Group, глобального ліцензіата Grimbergen, розповів: «Бренд Grimbergen знаходиться в центрі нашого портфеля крафта і спеціалітету, який зростає. Запуск пивоварні в абатстві — важливий крок у розвитку наших спеціальних сортів, світовий попит на які постійно збільшується. Вважаю, що завдяки Grimbergen Abbey Brewery любителі пива по всьому світу зможуть відправитися в неймовірну подорож з відкриття нових смаків».

Провізор абатства, панотець Карел Стаутемас, відіграв важливу роль у будівництві нового підприємства і приєднався до команди пивоварів як абатський пивовар. Отець Карел зазначає: «Нова мікропивоварня — це місце для відродження традицій минулого, як і наш символ — Фенікс, ми завжди маємо сили піднятися знову, але також ми готові до нового. Ми хочемо об’єднати наш досвід — а це майже дев’ять століть — з інноваціями в пошуку найсмачніших і найунікальніших сортів пива. Я думаю, що ця мікропивоварня дасть нам можливість це робити, досліджуючи й експериментуючи зі стилями та інгредієнтами, і це насправді дуже захоплює».

У новій пивоварні також є бар і ресторан, де відвідувачі можуть скуштувати різні сорти пива Grimbergen і поєднувати їх із стравами з ресторану Fenikshof. Цього року тут також з’явиться Центр історії пивоваріння, який дасть відвідувачам можливість зануритися в багату спадщину Grimbergen і майстерність, яка стоїть за його інноваційними сортами.

В Україні в портфелі Carlsberg Ukraine наразі представлені 4 сорти бренду: Grimbergen Double-Ambrée, Grimbergen Blonde, Grimbergen Blanche, Grimbergen Belgian Pale Ale.

Більш детальну інформацію про пивоварню абатства Ґрімберґен і пиво Grimbergen можна знайти на сайті grimbergen.com.

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley’s Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Європейські вчені знайшли дієвий спосіб привчити людей їсти комах

Проблему взялися вирішити європейські дослідники.Когнітивний нейробіолог, доктор Яніна Зойберт з Каролінського інституту у Швеції говорить, що шлях до здоровішого...

Продажі веганської їжі зросли на 500%: рітейлери звітують про небувалий попит

Мережа пояснює цей ривок збільшенням популярності рослинної їжі.У січні Aldi проводила кампанію Veganuary, назва якої походить від двох слів...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру, яка буде включати в себе не тільки ефективні CRM та...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

На полицях супермаркетів з’являється чорна та червона ікра із водоростей

Голландський виробник Cavinoir створив два таких продукти на рослинній...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники...

Зона комфорту з Amazon. Рітейлер відкрив перший в Європі безконтактний супермаркет

Можливість скупитися продуктами з використанням інноваційних технологій отримали британці....

Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних...

Вибір редактора
В продовження теми