Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Tesla подала на реєстрацію торгову марку під ресторанні послуги. Ймовірно, компанія Ілона Маска нарешті готова реалізувати ідею поєднання зарядних станцій з концепцією ресторану.

Наразі заявка очікує на розгляд.

Сама ідея не є новою. Ще в 2018 році Ілон Маск заявив, що хоче відкрити “ретро-ресторани”, меню яких автоматично з’являтиметься на приборній панелі, як тільки водій припаркує своє авто. Тут можна буде покататися на роликових ковзанах та послухати рок-н-рол. 

Звісно, поряд будуть розміщені і зарядні станції Tesla 

Компанія навіть подала заявку на дозвіл на будівництво нагнітаючої станції у Санта-Моніці (Каліфорнія, США).

Проєкт не просувався приблизно три роки, доки на початку 2021-го не були подані нові заявки на будівництво, а минулого тижня – і заявка на торговельну марку для ведення ресторанної діяльності. 

В якості товарного знаку для закладів харчування буде використовуватися все той же логотип Tesla “T”

Ідея ресторанів Tesla є досить продуманою. Споживачам потрібно щось робити, коли вони перебувають далеко від дому та заряджають свій автомобіль. Перекусити – очевидний вихід із цієї ситуації, і багато мереж ресторанів вже співпрацюють з компаніями для розміщення зарядних станцій на стоянках.

Чи буде Tesla розробляти власну концепцію ресторану з нуля, чи співпрацюватиме з іншою маркою, поки що невідомо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японка та американець створили молоко із кабачка — з вітаміном С та залізом

На сьогодні вже нікого не здивуєш мигдальним, вівсяним чи соєвим молоком. Більш того, шведи створили молоко з картоплі, яке...

Розробник, що виростив із гену мамонта доісторичне м’ясо, представляє інший унікальний продукт

Vow створює культивоване м’ясо із клітин рідкісних японських перепелів Coturnix japonica.Продукт вирощують без застосування суперечливої ​​фетальної бичачої сироватки та...

Дизайнерка з Іспанії перетворює харчові відходи на засоби по догляду за шкірою

Віра виготовляє продукти по догляду за шкірою із фруктів, наприклад з апельсинів, від яких відмовилися супермаркети, оскільки вони не...

Інноваційна кавоварка працює на WI-FI та варить каву з повітря

Натомість Kara Pod використовує технологію, яка перетворює на питну воду вологість із повітря. Інноваційна кавоварка може виробляти майже галон (3,2...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Доісторичне печиво: Виробник сумішей для випічки створив лінійку старовинного харчування

Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять...

Фуа-гра із цвілі, грибів та сої: світові компанії створюють інноваційні рецепти делікатесу

Фуа-гра є суперечливим і розкішним кулінарним виробом, виготовленим із...

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим...

Футурологи назвали головний інгредієнт майбутнього. Ним стане повітря

Зростання цін на сировину змушує виробників харчових продуктів використовувати...

Ринок foodtech у 2020 році: 331 угоди на $8,6 млрд

6 місце: розробник біотехнологій Manus Bio — $ 340...

Вибір редактора
В продовження теми