Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Tesla подала на реєстрацію торгову марку під ресторанні послуги. Ймовірно, компанія Ілона Маска нарешті готова реалізувати ідею поєднання зарядних станцій з концепцією ресторану.

Наразі заявка очікує на розгляд.

Сама ідея не є новою. Ще в 2018 році Ілон Маск заявив, що хоче відкрити “ретро-ресторани”, меню яких автоматично з’являтиметься на приборній панелі, як тільки водій припаркує своє авто. Тут можна буде покататися на роликових ковзанах та послухати рок-н-рол. 

Звісно, поряд будуть розміщені і зарядні станції Tesla 

Компанія навіть подала заявку на дозвіл на будівництво нагнітаючої станції у Санта-Моніці (Каліфорнія, США).

Проєкт не просувався приблизно три роки, доки на початку 2021-го не були подані нові заявки на будівництво, а минулого тижня – і заявка на торговельну марку для ведення ресторанної діяльності. 

В якості товарного знаку для закладів харчування буде використовуватися все той же логотип Tesla “T”

Ідея ресторанів Tesla є досить продуманою. Споживачам потрібно щось робити, коли вони перебувають далеко від дому та заряджають свій автомобіль. Перекусити – очевидний вихід із цієї ситуації, і багато мереж ресторанів вже співпрацюють з компаніями для розміщення зарядних станцій на стоянках.

Чи буде Tesla розробляти власну концепцію ресторану з нуля, чи співпрацюватиме з іншою маркою, поки що невідомо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап додав відходи цукрової тростини у хліб, щоб покращити тісто

Род Льюїс, генеральний директор компанії, говорить, що разом з бізнес-партнером вони виявили високий рівень харчових відходів під час подорожі...

Європейський проєкт друкує автозапчастини із кукурудзи, лимонів та мигдальної шкаралупи

Це демонструє проєкт BARBARA, який фінансується Європейською комісією та приватним сектором.Проєкту вдалося зі звичайних харчових залишків, включаючи лимонну цедру,...

Відомий виробник піци створив до свят вино із помідорів

Це – лімітований напій, виготовлений із соковитих помідорів з додаванням базиліку, що відтворює смакові відчуття, асоційовані з піцою.Tomato Wine...

Стрес, ціни та блекаути змінили харчові звички половини українців – опитування

Ключовими факторами, що впливають на харчову поведінку українців, стали підвищення цін на продукти, тривалий стрес та наслідки ворожих атак. Найбільше...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли,...

Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування,...

Ізраїльський стартап вирощує в лабораторії 700 грамів курячого жиру за раз. Це — найбільше у світі

Технологія стартапу побудована на платформі Peace of Meat, бельгійської...

Родини з дітьми та ВПО можуть отримати 150 тис. грн на власний бізнес

Фонд планує профінансувати не менше 100 підприємницьких проєктів у...

Вибір редактора
В продовження теми