Інвестор шукає 10 стартапів для запуску молочного лабораторного інкубатора

Pascual Innoventures шукає десять стартапів, що мають інноваційні рішення у сферах клітинної, ферментаційної чи прикладної технології виробництва молочних продуктів, щоб запустити першу глобальну програму інкубації клітинних технологій у молочній галузі.

Pascual Innoventures має на меті стати інвестором на початковій стадії для цих стартапів, щоб надалі тісно співпрацювати з ними

Оскільки при пастеризації молока деякі його компоненти втрачаються, нова бізнес-ідея має на меті створити продукт, який би зберігав всю харчову цінність традиційного молока, а то й перевершував її.

«Основним питанням є досягнення економічної життєздатності завдяки технологічним витратам на біореактори та нові середовища зростання. Інший виклик пов’язаний з підходом до ринку та пошуком галузей застосувань, які можуть збільшити поточне виробництво та створити нові продукти», — говорить Седжал Равджі, генеральний директор Pascual Innoventures.

Твердий білок — казеїн та сироватка — становлять лише 3,3% від загального складу молока, 87,75 — вода, решта — цукор, переважно лактоза, жири, вітаміни та мінерали.

Для нового культивованого продукту теоретично треба змінити лише 3,3% складу пляшки молока

За даними дослідження RethinkX, до 2030 року майже 90% попиту на молочні продукти надходитимуть із альтернатив точного бродіння. До прикладу, створення казеїну шляхом прецизійної ферментації виявилось життєздатним методом отримання будь-якого виду сиру.

Згідно попередніх планів, створення Mylcubator триватиме шість місяців, від вибору до демонстраційного дня.

Джерело: Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue Туомас Кукконен, який є колишнім генеральним директором фінської вівсяної компанії.Новий...

Одна “безсмертна” лінія клітин корови дасть трильйони тонн м’яса

Розробка дозволить масово виробляти етичні м’ясні продукти та прокладе шлях до масової комерціалізації, допомагаючи інноваторам подолати проблеми масштабованості та...

Японці створили рослинні версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі

На заході вони представили стійкі версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі: веганські фуа-гра, ікру та трюфельне масло.FoodNiche Summit, який...

Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже на 35% Річний витог компанії склав 23 млн грн.  Окрім того,...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

The Ukrainian mile. The domestic company introduced a delivery robot concept

Designed by a Ukrainian company, Mebius is an autonomous...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк...

Піранья із корнеплоду — на прилавках з’явилися нові продукти від стартапів

Лінійка продуктів включає рослинні версії популярної риби, як-от лосось,...

Тунець із сочевиці, крабові палички з водоростей — нові тренди foodtech

Багато хто чув про рослинне м'ясо, але настав час...

Вибір редактора
В продовження теми