АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

Компанія «АВК» додала до свого портфелю новий унікальний десерт — безглютеновий бісквіт INTENTO зі смаком вишні та бренді у форматі цукерки.

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною ноткою високоякісного бренді в поєднанні з темною какао-глазуррю дарує виняткову насолоду», обіцяє «АВК» на своїй Facebook-сторінці.

INTENTO дійсно відрізняється від інших десертів. Окрім того, що він не містить глютену, цукерки мають знижену калорійність 410 ккал на 100 грамів.

Виробництво INTENTO стартувало у травні цього року 

Незабаром компанія планує розширити нову лінійку, додавши до неї цукерки з курагою та чорносливом.

Технологія виробництва смаколику базується на короткотерміновій термічній обробці. Як пояснюють у компанії, це дозволяє зберегти функціональні властивості злаків, які є основою бісквіту: рису та кукурудзи. 

Зокрема, рис зміцнююче діє на серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину, а кукурудза покращує пам’ять.

Нагадаємо, «АВК», якій цьогоріч виповнюється 30 років, спрямовує чимало зусиль задля виведення на ринок нових продуктів. Окрім розширення лінійки солодощів виробник додав до свого портфелю рослинне м’ясо Dreameat та злакові снеки Brunch.

З цим кроком компанія «АВК» переступила рубікон — зросла і перестала бути лише кондитерською. Тепер «АВК» — продуктова компанія, зазначив раніше у інтерв’ю для newfood.ua її мажоритарний власник Володимир Авраменко.

«Запуск натурального рослинного м’яса – наша особлива гордість. Це багаторічні дослідження, тести і розробки», — прокоментував він.

Джерела: Facebook, Обозреватель

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французький аграрний гігант розробив інноваційне борошно з підвищеним вмістом клітковини

Згідно даних компанії, їхнє борошно містить резистентний крохмаль та  в десять разів більше клітковини, ніж існуюче на ринку.За результатами...

Виробник культивованого грудного молока зібрав $20 млн на комерціалізацію свого першого продукту

Раунд проводили спільно з Spark Capital та Siam Capital із додатковими інвестиціями від Primary Venture Partners, Plum Alley Investments,...

Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон Вайленманн планують «розігнати» категорію традиційної вівсянки.Вони акцентують на користі такої...

Шовкопряди, черв’яки та коники: 16 видів комах погодили для вживання у їжу

Серед комах, які визнані безпечними для споживання людьми, є домашні цвіркуни, сарана, борошняні черв'яки, коники та шовкопряди на різних...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Coca-Cola об’єдналася з виробником спирту, щоб вийти у сегмент алкогольних коктейлів

Fresca — це гібрид коктейля-міксера, безалкогольного напою та газованої...

Початок тунця. Рослинний тунець з’явиться на ринку з наступного року

Тунець буде продаватися через канали продовольчого обслуговування з початку...

Вчителька історії пече дизайнерський хліб з картинами на скоринці

Сам хліб майстриня не продає, але навчає пекарському мистецтву...

Шоколад із грибами замість цукру ввійшов у десятку найкращих снеків

Для цього Macalat додав у шоколадні плитки особливий інгредієнт...

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

Вибір редактора
В продовження теми