АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

Компанія «АВК» додала до свого портфелю новий унікальний десерт — безглютеновий бісквіт INTENTO зі смаком вишні та бренді у форматі цукерки.

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною ноткою високоякісного бренді в поєднанні з темною какао-глазуррю дарує виняткову насолоду», обіцяє «АВК» на своїй Facebook-сторінці.

INTENTO дійсно відрізняється від інших десертів. Окрім того, що він не містить глютену, цукерки мають знижену калорійність 410 ккал на 100 грамів.

Виробництво INTENTO стартувало у травні цього року 

Незабаром компанія планує розширити нову лінійку, додавши до неї цукерки з курагою та чорносливом.

Технологія виробництва смаколику базується на короткотерміновій термічній обробці. Як пояснюють у компанії, це дозволяє зберегти функціональні властивості злаків, які є основою бісквіту: рису та кукурудзи. 

Зокрема, рис зміцнююче діє на серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину, а кукурудза покращує пам’ять.

Нагадаємо, «АВК», якій цьогоріч виповнюється 30 років, спрямовує чимало зусиль задля виведення на ринок нових продуктів. Окрім розширення лінійки солодощів виробник додав до свого портфелю рослинне м’ясо Dreameat та злакові снеки Brunch.

З цим кроком компанія «АВК» переступила рубікон — зросла і перестала бути лише кондитерською. Тепер «АВК» — продуктова компанія, зазначив раніше у інтерв’ю для newfood.ua її мажоритарний власник Володимир Авраменко.

«Запуск натурального рослинного м’яса – наша особлива гордість. Це багаторічні дослідження, тести і розробки», — прокоментував він.

Джерела: Facebook, Обозреватель

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного білка. Ці клітини вирощують у ферментері, поки не буде отримано...

Світова компанія, яка має офіс в Україні, братиме участь у виробництві ароматизаторів для рослинного м’яса

У межах цієї співпраці Bunge буде постачати соєву, рапсову та соняшникову олію, а також шрот і макуху для створення...

Хумус із квасолі та снеки з гороху: український шеф-кухар запустив новий бренд автентичної їжі

Продукцію виготовляють із локальних інгредієнтів, серед яких ключову роль відіграють традиційні українські бобові культури.  У листопаді асортимент розшириться: очікуються приправи...

Лідери ринку виростили в лабораторії корм для котів, який робить їх розумнішими

У новому кормі виробники поєднали культивований червоний морський люціан (розробка Umami) і запатентований культивований інгредієнт Bmmune від Cult, який...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели....

Вуличний фаст-фуд, водорості та гриби — їжа цього року. Дослідження.

Американські аналітики доходять висновку, що найкращі перспективи в поточних...

Стартап, який залучив третину мільярда, запускає вже другий завод лабораторного м’яса

Після запуску на повну потужність підприємство вироблятиме щонайменше 10...

Тунець із сочевиці, крабові палички з водоростей — нові тренди foodtech

Багато хто чув про рослинне м'ясо, але настав час...

Редакція першого українського порталу про новітні харчові технології NEWFOOD.UA складає рейтинг інноваційних харчових компаній

Учасниками рейтингу стануть: українські компанії, які виробляють технологічні харчові...

Вибір редактора
В продовження теми