Сир із горіхів. Після камамберу із кеш’ю виробник рослинних сирів взявся за овес

Молода канадська компанія прагне зробити справжній прорив у сегменті альтернативної молочної продукції, а саме – у виробництві сирів.

spot_img

Виробництво традиційного сиру – нестійке в екологічному плані. «Сир продукує найвищі викиди парникових газів після баранини та яловичини», – говорить Марі-Кетрін Марсо, засновник та генеральний директор бренду рослинних сирів The Frauxmagerie.

В останні роки рослинні новатори працюють над тим, щоб запропонувати споживачам більш екологічно чисті альтернативи сиру. Однак Марсо розчарована їх зусиллями.

«За останнє десятиліття на ринку з’явилося трохи рослинних сирів. Однак вони дорогі, алергенні, а смак і текстура не зовсім такі, як хотілося б, – говорить вона. – Ось чому була заснована The Frauxmagerie. Ми прагнемо створити сир на рослинній основі, який на смак буде дійсно схожий на сир».

Стартап уже комерціалізує дві лінійки сирних альтернатив. Свіжий асортимент виготовляється з мигдалю та включає сир Mauxarella, грецький Frauxmage та Frauxmage.

Лінійка Aged, виготовлена ​​з кеш’ю, включає Botanic True Blue, Botanic Boka, Botanic Camembert та Botanic Swizz.

Frauxmagerie сильно відрізняється від інших конкурентів. Зокрема, вони використовують традиційні методи виготовлення сиру шляхом витримки та ферментації.

Зараз компанія провадить розробку нового асортименту сирних альтернатив, виготовлених з вівса.

Також The Frauxmagerie збирає $1,5 млн для завершення автоматизації свого заводу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американський рітейлер тестує «розумні» візки, за допомогою яких можна оплачувати товари

Американська продуктова мережа Kroger випробовує смарт-візки KroGo за технологію стартапу Caper. Покупці сканують штрих-код товарів, які вони розміщують у...

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим не менш, наразі вона є осередком сплеску досі небачених пропозицій,...

Стартап створив каву із “хвоста індички” та ще шести унікальних грибів

«Оживляючий» напій не містить кофеїну, але має у своєму складі потужний перелік функціональних грибів: левову гриву, шиітаке, “хвіст індички”,...

PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В, м’яти і меліси та містить 80 мг кофеїну на банку:...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Німці створили із картоплі низькокалорійний попкорн для собак

Цей снек вперше з’явився в адвент-календарі компанії у 2023...

Сировина для рослинних крабів, м’яса та пластику: як стартапи використовують найменших жителів океану

Різноманітна група фотосинтезувальних організмів стала основою для виготовлення барвників,...

Вибір редактора
В продовження теми