Сир із горіхів. Після камамберу із кеш’ю виробник рослинних сирів взявся за овес

Молода канадська компанія прагне зробити справжній прорив у сегменті альтернативної молочної продукції, а саме – у виробництві сирів.

Виробництво традиційного сиру – нестійке в екологічному плані. «Сир продукує найвищі викиди парникових газів після баранини та яловичини», – говорить Марі-Кетрін Марсо, засновник та генеральний директор бренду рослинних сирів The Frauxmagerie.

В останні роки рослинні новатори працюють над тим, щоб запропонувати споживачам більш екологічно чисті альтернативи сиру. Однак Марсо розчарована їх зусиллями.

«За останнє десятиліття на ринку з’явилося трохи рослинних сирів. Однак вони дорогі, алергенні, а смак і текстура не зовсім такі, як хотілося б, – говорить вона. – Ось чому була заснована The Frauxmagerie. Ми прагнемо створити сир на рослинній основі, який на смак буде дійсно схожий на сир».

Стартап уже комерціалізує дві лінійки сирних альтернатив. Свіжий асортимент виготовляється з мигдалю та включає сир Mauxarella, грецький Frauxmage та Frauxmage.

Лінійка Aged, виготовлена ​​з кеш’ю, включає Botanic True Blue, Botanic Boka, Botanic Camembert та Botanic Swizz.

Frauxmagerie сильно відрізняється від інших конкурентів. Зокрема, вони використовують традиційні методи виготовлення сиру шляхом витримки та ферментації.

Зараз компанія провадить розробку нового асортименту сирних альтернатив, виготовлених з вівса.

Також The Frauxmagerie збирає $1,5 млн для завершення автоматизації свого заводу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Акції Beyond Meat злетіли на 39% після оголошення про співпрацю з PepsiCo

Дві компанії об’єднуються заради створення спільного підприємства, яке займатиметься розробкою, виробництвом та продажем рослинних закусок і напоїв.Більше інформації про...

Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається значним змінам. Використання біотехнологій та новітніх технологій у цьому процесі...

Стартап розклав стевію на молекули, щоб створити ідеально підсолоджувач

PureCircle розробили власні сорти стевії та пропонують найширший, з їх слів, асортимент модифікаторів смаку та підсолоджувачів. У компанії встановили, що...

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі», компанія створила майже ідентичні версії продуктів.Шоколад без какао, арахісове масло...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Стартап розробив реалістичну заміну тунця із пшениці та крохмалю

Альтернативну рибу можна готувати, так само як і оригінальну....

Німці створили начинку для печива, яка зберігається 2 роки без сторонніх добавок

Кремова начинка широко використовується у кондитерських виробах, проте, процес...

Стартап створив молекулярну курятину з води, квасолі, трав та овочів. Вона містить все, що є у м’ясі

Виробничий стартап Shandi Global розробив аналог м’яса рослинного походження...

Їстівні ложки зі смаком ванілі на півмільйона доларів — стартап шокував ринок

Засновник компанії Дінеш Тадепаллі придумав їстівні столові прибори, коли...

Вибір редактора
В продовження теми