Сир із горіхів. Після камамберу із кеш’ю виробник рослинних сирів взявся за овес

Молода канадська компанія прагне зробити справжній прорив у сегменті альтернативної молочної продукції, а саме – у виробництві сирів.

Виробництво традиційного сиру – нестійке в екологічному плані. «Сир продукує найвищі викиди парникових газів після баранини та яловичини», – говорить Марі-Кетрін Марсо, засновник та генеральний директор бренду рослинних сирів The Frauxmagerie.

В останні роки рослинні новатори працюють над тим, щоб запропонувати споживачам більш екологічно чисті альтернативи сиру. Однак Марсо розчарована їх зусиллями.

«За останнє десятиліття на ринку з’явилося трохи рослинних сирів. Однак вони дорогі, алергенні, а смак і текстура не зовсім такі, як хотілося б, – говорить вона. – Ось чому була заснована The Frauxmagerie. Ми прагнемо створити сир на рослинній основі, який на смак буде дійсно схожий на сир».

Стартап уже комерціалізує дві лінійки сирних альтернатив. Свіжий асортимент виготовляється з мигдалю та включає сир Mauxarella, грецький Frauxmage та Frauxmage.

Лінійка Aged, виготовлена ​​з кеш’ю, включає Botanic True Blue, Botanic Boka, Botanic Camembert та Botanic Swizz.

Frauxmagerie сильно відрізняється від інших конкурентів. Зокрема, вони використовують традиційні методи виготовлення сиру шляхом витримки та ферментації.

Зараз компанія провадить розробку нового асортименту сирних альтернатив, виготовлених з вівса.

Також The Frauxmagerie збирає $1,5 млн для завершення автоматизації свого заводу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Wine Wall — автономний кіоск для продажу вина з роботом-сомел’є

Ідея проекту в тому, щоб запропонувати магазинам та ресторанам автономне рішення для продажу алкоголю.Рішення пропонується в трьох різних розмірах...

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її можливості. Ви можете створити цілі, доступні білкові продукти, які можна...

Студенти отримали майже $1 млн на створення морепродуктів за допомогою ШІ

В межах проєкту Waterloo Alt Protein Project вони працюють над масштабним виробництвом лабораторної риби Використовуючи ШІ, дослідники створюють геномні та...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Штучний інтелект розробив іноваційну газовану воду для ринку Швейцарії

Компанія Vivi Kola (створена у 1938 році) заявила, що...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму...

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки...

Грибний бекон. Atlast Food отримала $40 млн на м’ясо з міцелію

Фінансування очолили Viking Global Investors. Окрім того, у інвестиційному...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р....

Вибір редактора
В продовження теми