Виробники синабонів із сиром брі відкривають власне кафе. Замовлення зросли в 10 разів

Бренд оригінальних солодощів «Сестри Бабенцови», який поставляє випічку у понад 50 закладів по Києву, готується відкрити власне кафе Mates.

Заклад буде розташований на вулиці Гоголівській, там же знаходиться і виробництво. Наразі власниці — Оля і Настя Бабенцови — займаються ремонтом приміщення.

Сестри переїхали з Дніпра до Києва у 2014 році, а першу свою продукцію представили на КуражБазарі через 2 роки. Зараз бренд «Сестри Бабенцови» добре знають власники київських кав’ярень, постійно розширюючи співпрацю.

Із 2019 по 2021 рік кількість замовлень випічки у сестер зросла у 10 разів

Це відбулося після того, як власниці почали реінвестувати гроші у виробництво та накопичувати їх для майбутніх проєктів.

У 2019 року вони зняли кухню втричі більшу за попередню — на 78 квадратних метрів, сама оренда якої коштувала 18 тис. грн щомісяця.

Зараз Бабенцови орендували велике приміщення на 210 кв. м на місці колишніх закладів Crepe de Chine та бару «Штани». Підвал відвели під кухню та цех, а на першому поверсі і планують відкрити кафе.

Синабоны “брі-полуниця-білий шоколад”

Свій авторитет як виробники солодощі «Сестри Бабенцови» завоював унікальними смаками. Це сіннабони з аргусом та червоною смородиною, сиром брі, полуницею і білим шоколадом, ревенем, кокосом та карамеллю, горіхові тарталетки зі слоєного тіста, арахісове печиво та безліч інших смаколиків.

Меренга

До слова, саме завдяки сінабонам та брауні свого часу власниці бренду отримали перше замовлення від співвласника Coffee is Вадима Овесова. Потім вони потрапили до Espressoholic, і це було якраз тим стартом, коли хобі переросло в бізнес.

Джерела: AIN, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені змішали “коктейль” для геймерів: покращує швидкість, точність і зосередженість

Кофеїн є загальним вибором стимулятора для електронних ігор через його вплив на підвищену пильність і когнітивну продуктивність. Однак це...

В Каліфорнії з водоростей створили яйця, які підвищують розумову та фізичну працездатність

Компанію заснував піонер рослинної їжі Брендан Бразер з метою створити найбільш екологічний спосіб виробництва білка, максимально насиченого поживними речовинами.Основним...

Якщо припече. Створена самонагрівальна банка для кави

Щоб активувати процес нагрівання, необхідно покрутити дно банки і струсити кілька разів. Це активує хімічну реакцію, яка зігріває напій.Споживачі...

Кондитерська компанія «АВК» зробила ставку на нову іноваційну розробку

«АВК» та її засновник Володимир Авраменко зробили собі ім'я на виробництві кондитерської продукції. До війни на Сході в їхньому...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Рослинне м’ясо продається краще, ніж до пандемії – дослідження

Хоча у 2023 році продажі веганського м'яса та морепродуктів...

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно...

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію...

Виробники кольорових веганських котлет створили солодкий бургер для сніданку

Американська компанія Actual Veggies розробила солодкий бургер для сніданку...

Вибір редактора
В продовження теми