Український родинний стартап виготовляє древні солодощі з горіхами та м’ясом

Поп-ап гарстростудія PapaDoci першою в Україні запропонувала незвичні азійські солодощі – мункейки.

PapaDoci позиціонує себе як родинний стартап. Засновником його є українець з в’єтнамським корінням Олексій Доана. Він має двох дочок. Звідси – і назва стартапу.

Олексій Доан, засновник PapaDoci

«Ми вміємо все, але завжди є щось більше. І ось це «щось більше» — мункейки — ми й намагаємося творити», — говорять у компанії.

У процесі виробництва

Команда PapaDoci адаптовує азійські рецептури для українських споживачів, лишаючи автеничними складники і багатство смаку.

Для діабетиків та ЗОЖників мункейки випускають зі стевією

Засновник стартапу розповідає, що для всієї Азії мункейк є не просто смаколиком і must have подарунком. Цей пиріжок має понад тисячолітню історію, пов’язану з відродженням нації і порятунком від загарбників – монголів.

Так виглядали старовинні мункейки

Традиційний мункейк виготовляється з начинкою із бобів лотоса. У складі – пшеничне борошно, клейний рис, трояндова вода, цукор, домашній інвертний сироп, паста «лотос», цукор, олія, кокос, ваніль, яйця, сіль та лужна вода.

PapaDochi пішли далі. У їх асортименті – мункейки з бобовою пастою та ягодами барбарису, з різноманітними горіхами, насінням, шоколадом, травами, зеленим чаєм, і навіть м’ясом чи міксом грибів шиїтаке.

Мункейк з м’ясом

Зберігаються мункейки у холодильнику до 14 днів, а коштують вони від 50 грн за виріб.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Безос та Ді Капріо допомогли виробнику культивованого лосося зібрати рекордні інвестиції

Найбільший в історії раунд фінансування очолив Л. Каттерон. Серед інших відомих інвесторів — Леонардо Ді Капріо, Bezos Expeditions, Temasek...

Стартап виростив жир без тварин та збирає $24 млн на його виробництво

Серед інвесторів компанії — Lever VC, Gullspang Re: Food, Фонд Гумбольдта, Green Monday Ventures та Enfini Ventures.Таким чином, загальна...

Мікроби ферментують із фруктових відходів жир, який замінить пальмову олію

Стартап використовує технологію точної ферментації, за якої мікроби живляться фруктовими відходами й продукують жир, який можна вживати у їжу.Прототип...

Спадкоємець м’ясного бізнесу продав компанію, й інвестує в лабораторне м’ясо

Дукчевіч розповідає, що його сім’я продала компанію у 2019 році, під час пандемії COVID-19. Покупцем виступила Entrepreneurial Equity Partners,...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Тестові кухні, коворкінги та бродіння: аграрний гігант відкриває простір для створення їжі майбутнього

Розташована в Сінгапурі, ScaleUp Bio керуватиме новою пілотною лабораторією...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її...

Вибір редактора
В продовження теми