Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі унікальні смакові та дієтичні переваги тростини.
У складі продукту міститься природній магній, фосфор, калій, кальцій, марганець, залізо та цинк
Потенційно підсолоджувач може використовуватися у виробництві печива, приправ для барбекю, спецій, соусів, запечених страв.
Новітній продукт має зв’язуючі властивості та коричневе забарвлення з карамельними нотками. Також він не містить ГМО.
Для виробництва підсолоджувачу використовують сировину із ферм Еквадору, які дотримуються екологічного землеробства.
Щоб уникнути використання пестицидів, для боротьби зі шкідниками там застосовують природних хижаків – птахів та жуків.
«CaneRite Panela поєднує в собі смакові та дієтичні переваги підсолоджувача, що з легкістю залучить до його використання виробників харчових продуктів», — вважає Емі Тарган, президент Worldwide Molasses та її дочірньої фірми Malt Merchandise Corp.