Бутерм’яс: із пшеничного глютену створили в’ялене рослинне м’ясо

Бренд Sweet Earth компанії Nestlé дебютував з двома різновидами в’яленого м’яса на рослинній основі.

Перший із них, Spicy Kung Pao Jerky, виготовляється зі знаковими смаками провінції Сечуань — пряного імбиру та припеченого на вогні червоного перцю. Другий вид снеків, Sweet Korean BBQ, має смак солодкого корейського барбекю із соєвим соусом та перцем гочуджангом, який додає закускам пікантності.

Нові продукти створені на основі пшеничного глютену, містять 13 г білка та не мають у складі жодних штучних ароматизаторів та барвників.

«Ми просуваємося далі від звичайної пропозиції перекусити рослинним м’ясом та даємо споживачам смаковий вибір», — говорить Сара Вілер, генеральний менеджер Sweet Earth.

В’ялене м’ясо Sweet Earth – це можливість зручно перекусити на ходу

Снек апетитно виглядає, має м’ясний смак і сміливі аромати.

Варіант Spicy Kung Pao Jerky буде доступний для замовлення онлайн уже цього місяця. Випуск м’яса зі смаком солодкого барбекю очікується пізніше протягом року.

Загалом компанія Sweet Earth, яка базується в Каліфорнії, має у своєму асортименті 75 стабільних позицій — починаючи від продуктів для сніданків, і закінчуючи гамбургерами та закусками. У тому числі, Sweet Earth уже випускає рослинний бекон, піцу та хот-доги, сейтан з рослинним м’ясом.

Ідея додати до цього переліку в’ялене м’ясо з’явилася на фоні все зростаючого інтересу споживачів до рослинної дієти та поживних альтернативних закусок.

Все більше людей воліють перекушувати білками, а не вуглеводами, говорять аналітики. Зокрема, дані ІРІ показали, що лише під час пандемії попит на в’ялене м’ясо збільшився на 20%.

Джерела: Sweet Earth Foods, Вakeryandsnacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Coca-Cola об’єдналася з виробником спирту, щоб вийти у сегмент алкогольних коктейлів

Fresca — це гібрид коктейля-міксера, безалкогольного напою та газованої води без цукру та з нульовою калорійністю.  Fresca Mixed матиме широкий...

Інноваційна упаковка сигналізує, чи є в їжі всередині інфекція

Нова технологія дозволить виробникам, роздрібним торговцям і споживачам у режимі реального часу визначити, чи вміст герметичної харчової упаковки безпечний,...

Бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци

Цього року Tombstone у співпраці з виробником пива Voodoo Ranger, обіцяє вивести на ринок пиво IPA зі смаком піци.Пиво...

Преміум-бренд створив активовану воду, що посилює смак їжі у 10 разів

Вода, що проходить через швейцарську запатентовану технологію фільтрації, отримує додаткову "активацію" завдяки використанню технології електромагнітного резонансу, яка надає їй...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Рибні міхури для освітлення пива пропонують замінити печерицями. Задля веганів

Освітлення пива є важливою частиною технологічного процесу. Для цього...

Масло масляне. З кокосової олії створили замінник столового масла для веганів

Масло вироблене однойменним швейцарсько-філіппінським соціальним підприємством, заснованим Шарон Каттлеєю...

Замовлення веганської їжі зросли удвічі, а на Різдво кожен п’ятий не їстиме м’яса

Особливо помітний стрибок спостерігався після Всесвітнього місяця веганів у...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Вибір редактора
В продовження теми