Бутерм’яс: із пшеничного глютену створили в’ялене рослинне м’ясо

Бренд Sweet Earth компанії Nestlé дебютував з двома різновидами в’яленого м’яса на рослинній основі.

Перший із них, Spicy Kung Pao Jerky, виготовляється зі знаковими смаками провінції Сечуань — пряного імбиру та припеченого на вогні червоного перцю. Другий вид снеків, Sweet Korean BBQ, має смак солодкого корейського барбекю із соєвим соусом та перцем гочуджангом, який додає закускам пікантності.

Нові продукти створені на основі пшеничного глютену, містять 13 г білка та не мають у складі жодних штучних ароматизаторів та барвників.

«Ми просуваємося далі від звичайної пропозиції перекусити рослинним м’ясом та даємо споживачам смаковий вибір», — говорить Сара Вілер, генеральний менеджер Sweet Earth.

В’ялене м’ясо Sweet Earth – це можливість зручно перекусити на ходу

Снек апетитно виглядає, має м’ясний смак і сміливі аромати.

Варіант Spicy Kung Pao Jerky буде доступний для замовлення онлайн уже цього місяця. Випуск м’яса зі смаком солодкого барбекю очікується пізніше протягом року.

Загалом компанія Sweet Earth, яка базується в Каліфорнії, має у своєму асортименті 75 стабільних позицій — починаючи від продуктів для сніданків, і закінчуючи гамбургерами та закусками. У тому числі, Sweet Earth уже випускає рослинний бекон, піцу та хот-доги, сейтан з рослинним м’ясом.

Ідея додати до цього переліку в’ялене м’ясо з’явилася на фоні все зростаючого інтересу споживачів до рослинної дієти та поживних альтернативних закусок.

Все більше людей воліють перекушувати білками, а не вуглеводами, говорять аналітики. Зокрема, дані ІРІ показали, що лише під час пандемії попит на в’ялене м’ясо збільшився на 20%.

Джерела: Sweet Earth Foods, Вakeryandsnacks

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Перша у світі культивована риба сьогодні стала доступною для дегустації

Рибні тефтелі виготовлені шляхом поєднання культивованих морепродуктів Umami з рослинними білками. Це покращує смакові відчуття та допомагає скріпити кульки. Що...

Альтернативний протеїн стає мейнстрімом — над штучним м’ясом працює 300 проектів

У першому кварталі 2020 року стартапи, які спеціалізуються на виробництві рослинного м'яса, морепродуктів, молочної продукції або яєць, а також...

Ловля на личинок. У Європі дозволили вживати в їжу жовтого мучнистого черв’яка

Рішення базувалось на заявці, поданій французьким виробником комах Agronutris, який відтепер став першою європейською компанією, офіційно уповноваженою продавати личинки...

Заморіть черв’ячка. Попит на їжу з комах драйвитимуть пенсіонери та вегани

Такими очікуваннями поділився Седрік Ауріол, співзасновник французької біотехнологічної компанії Agronutris.Нещодавно Agronutris отримала дозвіл на продаж комах та продукції з...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Без звуків «Му». Продажі рослинного молока різко зросли під час пандемії

Згідно дослідження Асоціації рослинних харчових продуктів, у 2019 році...

В Україні варять шоколад із чорним часником – трохи кислий і нагадує чорнослив

“Смак, який не схожий ні на що, сподобається навіть...

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом...

Жінки-підприємиці можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання

Переможці конкурсу отримають гранти в розмірі від 15 тис....

«Електронний ніс» визначатиме свіжість м’яса без відкриття упаковки

У якості рецептора «електронного носа» виступає спеціальний штрих-код, які...

Вибір редактора
В продовження теми