Nestlé готує новий веганський бургер з коноплі та фави

Інноватор у сфері рослинної їжі Sweet Earth Foods планує випустити бургер Sweet Earth Awesome 2.0 на основі коноплі. З новим продуктом вона розраховує встигнути до початку сезону приготування на грилі.

Sweet Earth Foods належить Nestlé, яка на тлі зростаючого попиту на рослинні альтернативи м’ясу продовжує серію запусків нових продуктів по всьому світу.

Для приготування Sweet Earth Awesome Burger 2.0 за основу використовується суміш гороху та фави, а також протеїн, отриманий із конопель.

конопляний протеїн забезпечує «кращу структуру та більшу справжність гамбургерів»

Інший продукт Sweet Earth Foods – веганський хот-дог Jumbo – замість м’ясних сосисок має поєднання гороху та картоплі. Також у портфелі бренду є поживні солоні закуски з рослинних інгредієнтів.

Нові продукти Sweet Earth Foods розроблені її кулінарними командами у співпраці з Центром досліджень продуктів харчування компанії Nestlé, та глобальною мережею досліджень та розробок Nestlé з використанням патентованих технологій та досвіду у сфері рослинних білків.

Райан Ріддл, старший фахівець з розробки продуктів Nestlé та Sweet Earth, розповідає, що перша версія рослинного бургеру отримала неймовірний успіх. 

Версія 2.0 стане ще соковитішою та матиме м’якшу текстуру

Конопляний бургер буде доступним на території США у мережах Target, Whole Foods, HEB, Sprouts та Amazon Fresh. Роздрібна ціна складе $5,99 за штуку.

Джерела: FoodIngredientsFirst, Вrandeating

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пікнік на узбіччі. Нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки

Хоча компанія ще не отримала прибутку з моменту свого заснування у 2009-му, інтеграція між програмою Uber для проїзду та...

Ізраїльтяни створили закуски з ультразвуком замість цукру

У печиві або батончиках мюслі для поєднання різних натуральних компонентів разом часто використовують цукор як зв’язуючу речовину, щоб виріб...

Відома пивоварня з офісом в Україні замінила ячмінь на африканське зерно, якому п’ять тисяч років

Фоніо – це зерно з Західної Африки, яке культивується там понад 5000 років. Воно стійке до посухи та здатне...

Кухонний «комбайн»: смарт-сад вирощує обід прямо на кухонному столі

Установка створена на кшталт домашньої кавомашини, де замість капсул з кавою використовуються рослинні капсули з насінням Smart Soil. Вони...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

«Тарілка» на всіх. В Україні запрацював перший банк їжі

Організацію у 2019 році створив у Львові українець Ростислав...

Перша інновація за 75 років кришка для банок, яка відкривається одним пальцем

Незначним натисканням кнопки в центрі кришки з контейнера вивільняється...

Релоковані виробники їжі можуть отримати майже 1 млн грн гранту

Фінансування передбачає до 20 тис. євро (приблизно 800 тис....

Вибір редактора
В продовження теми