Nestlé готує новий веганський бургер з коноплі та фави

Інноватор у сфері рослинної їжі Sweet Earth Foods планує випустити бургер Sweet Earth Awesome 2.0 на основі коноплі. З новим продуктом вона розраховує встигнути до початку сезону приготування на грилі.

Sweet Earth Foods належить Nestlé, яка на тлі зростаючого попиту на рослинні альтернативи м’ясу продовжує серію запусків нових продуктів по всьому світу.

Для приготування Sweet Earth Awesome Burger 2.0 за основу використовується суміш гороху та фави, а також протеїн, отриманий із конопель.

конопляний протеїн забезпечує «кращу структуру та більшу справжність гамбургерів»

Інший продукт Sweet Earth Foods – веганський хот-дог Jumbo – замість м’ясних сосисок має поєднання гороху та картоплі. Також у портфелі бренду є поживні солоні закуски з рослинних інгредієнтів.

Нові продукти Sweet Earth Foods розроблені її кулінарними командами у співпраці з Центром досліджень продуктів харчування компанії Nestlé, та глобальною мережею досліджень та розробок Nestlé з використанням патентованих технологій та досвіду у сфері рослинних білків.

Райан Ріддл, старший фахівець з розробки продуктів Nestlé та Sweet Earth, розповідає, що перша версія рослинного бургеру отримала неймовірний успіх. 

Версія 2.0 стане ще соковитішою та матиме м’якшу текстуру

Конопляний бургер буде доступним на території США у мережах Target, Whole Foods, HEB, Sprouts та Amazon Fresh. Роздрібна ціна складе $5,99 за штуку.

Джерела: FoodIngredientsFirst, Вrandeating

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Велика продуктова мережа продаватиме сіль, якій 300 млн років. Її збирають з підземних потоків в Африці

Сіль Орікс добувають у пустелі Калахарі. Її збирають з підземних потоків, що протікають через древні скельні утворення Двіка, яким...

Британський сімейний стартап створив снодійне молоко. Пріоритетний ринок — Азія.

Функціональне молоко містить водний екстракт валеріани, який допомагає розслабитися та покращити якість сну.Спочатку компанія планувала використовувати як основу джерельну...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція його рецептури?Ідея з’явилася ще у 2014 чи 2015 році. Ми...

Українські виробники їжі можуть отримати 11 млн грн на цифрові інновації

Основна мета відкритого конкурсу — розробка та тестування відповідальних рішень на основі даних у харчовому секторі. Увага проєкту зосереджена на...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Перший у світі годинник з кави — на Kickstarter збирають фінансування

Чотири версії Годинника Кави вже доступні для передзамовлення у...

Рок-музикант Брайан Адамс став співзасновником стартапу, що робить молоко з вівсом та травами

Компанія пропонує Moodrink — замінник молока на основі трав...

Європейські гіганти м’ясної галузі запустять хаб для виробників лабораторного м’яса

Існує багато аргументів на користь масового культивування м’яса: відпадає...

Британські розробники по QR-коду підкажуть, які продукти знищать цивілізацію

Foodsteps — перша британська технологічна компанія, яка надає інформацію...

Рослина із запахом гниючої плоті стала основою для веганських кальмарів

Коньяку – японська рослина, яка має давню історію. Інші...

Вибір редактора
В продовження теми