Alpha Foods роздає набори для вирощування рослинних нагетсів та бурріто

Каліфорнійська компанія Alpha Foods, яка займається виробництвом рослинних аналогів м’яса, розпочала незвичну маркетингову кампанію у співпраці з рекламним агентством Mischief.

spot_img

В рамках кампанії вона пропонує клієнтам безкоштовні насіннєві набори, аби ті самі в домашніх умовах виростили інгредієнти, що використовуються в альтернативних м’ясних продуктах, включаючи нагетси з куркою, бурріто та пироги.

Наприклад, упаковка для вирощування курячих нагетсів містить насіння кукурудзи, сої, соняшнику, пшениці та цибулі. 

Безсумнівно, було б легше купити готові страви Alpha, але таким чином компанія хоче продемонструвати прозорість свого виробництва.  

Alpha Foods швидко розширилася за останні два роки, запустивши у 2020 р. на додаток до основної діяльності платформу доставки готової їжі. 

Також нещодавно вона найняла нового директора з маркетингу Кірстіна Де Веста, який раніше займав посаду віце-президента з питань глобального управління брендами та стратегії в lululemon. 

Минулого року компанія залучила $28 млн, а загальна сума, яку вона зібрала за весь час, становить $52 млн. У планах Alpha — зробити свої продукти доступними у всьому світі протягом наступних п’яти років.

Якщо рослина може бути м’ясом, ви самі можете це зробити

Нова маркетингова кампанія підтримується комедійними телевізійними роликами, які стверджують, “якщо рослина може бути м’ясом, ви можете самі робити все, що завгодно”.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Китайці створили 3D-м’ясо за допомогою какао, грибів та злаків

Сонгбай Лю і Шаньшань Ван, дослідники з Університету Чжецзян в Китаї, розробили рецептуру альтернативного м’яса із «тіста», яке включає...

Перша у світі культивована риба сьогодні стала доступною для дегустації

Рибні тефтелі виготовлені шляхом поєднання культивованих морепродуктів Umami з рослинними білками. Це покращує смакові відчуття та допомагає скріпити кульки. Що...

Технологи за допомогою мікробного бродіння відтворили смак фіалки та драконового фрукта

Sensegen отримала шість «справжніх фруктових» смаків для харчових продуктів і напоїв, говорить Наташа Д'Соузо, віцепрезидент зі смаків і досвіду...

Андрій Черуха, власник компаній Etnodim та Eat me at: «Карантин зіграв для нашого продукту позитивну роль»

Звідки з’явилася ідея виготовляти рослинне м’ясо? Яка була еволюція його рецептури?Ідея з’явилася ще у 2014 чи 2015 році. Ми...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Може вас зацікавити

Український виробник настоює сир на віскі та змішує з лавандою

“Мукко” у 2015 році заснував Назар Кміль – колишній...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі...

Вибір редактора
В продовження теми