Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

Дмитро Дубілет, український бізнесмен, один із співзасновників першого мобільного банку в Україні monobank, долучається до фуд-сегменту. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших головних принципів: «У нас немає витрат на відділення, тому ми можемо собі це дозволити». За дуже схожим принципом ми запустили сервіс харчування Ba Foods. Ми готуємо і оперативно доставляємо смачну їжу», – ділиться бізнесмен.

За його словами, головна особливість Ba Foods – там «страшенно смачно».

Зараз на ринку доставки їжі в основному працюють традиційні ресторани. Їх основний бізнес і, відповідно, витрати йдуть обслуговування гостей в залі. Натомість Ba Foods запускає віртуальні ресторани, і не несе цих затрат.

«Наші кухні добре обладнані, але не перебувають на червоних лініях. Ми не платимо за зайву посадкову площу і обслуговуючий персонал, – пояснює Дубілет. – Наша їжа смачна тому, що завдяки бізнес-моделі ми можемо собі дозволити дуже якісні інгредієнти».

Крім їжі, засновники багато інвестують у правильні технології. Ba Foods має професійну службу підтримки, швидку й ефективну доставку (до 30 хвилин), ввічливих кур’єрів та подарунки для постійних клієнтів.

Скоро обіцяють також обновити бренд та зробити мобільний додаток, «щоб замовлення їжі було таким же приємним і простим, як платежі в monobank».

Ba Foods уже має чотири точки по Києву

«Найбільш приголомшливе, що вони мало не відразу вийшли на потужність 50-70% і прибуток! Це відбувається завдяки високому retention rate – після першого замовлення клієнти до нас повертаються», – пояснює співзасновник нового сервісу.

Додає, що Ba Foods має амбітні плани. Найближчі місяці відкриють ще кілька точок по Києву, щоб охопити більшу частину міста. Потім – інші міста та країни. У якийсь момент планують підняти інвестиції.

Бізнес-партнерами Дубілета у новій справі є підприємці  Андрій Барашенко та Денис Стамат, що мають великий досвід в e-commerce. «І, головне, знають толк в смачній їжі», – додає співзасновник monobank.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

IKEA створила чорну ікру із водоростей

Ікринки Sjörapport є дійсно веганськими, але виглядають і смакують, як справжня чорна ікра.На веб-сайті IKEA ікра представлена у 85-грамовому...

Ні луски, ні хвоста. Рослинна риба припливла до України

Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі хочуть ще більше альтернатив. Так для задоволення споживчого попиту компанія...

Ізраїльська інновація знизить вартість лабораторного м’яса в рази — до $13 за кіло.

Ця технологія стала значним проривом на тлі занепокоєнь щодо низької ефективності наявних методів виробництва, які стримують масштабування альтернативного м’яса.Зокрема,...

Вулканічне м’ясо, лабораторна курятина та штучні яйця — 10 foodtech-проєктів, у які інвестували мільярди у 2021 році

Щонайменше 13 раундів залучення інвестицій принесли гравцям фудсегменту від $100 млн за раз.Найбільше отримали ті, хто займаються альтернативним протеїном...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в...

Вчені пропонують виготовляти рослинне м’ясо з арахісової шкаралупи

Це відкриття має потенціал змінити підходи до управління харчовими...

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з...

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Український бренд зімітував лосось із пшениці та гороху — містить лише 40 калорій

За словами засновника компанії Романа Квашенка, його команда ставила...

Вибір редактора
В продовження теми