Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

Дмитро Дубілет, український бізнесмен, один із співзасновників першого мобільного банку в Україні monobank, долучається до фуд-сегменту. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших головних принципів: «У нас немає витрат на відділення, тому ми можемо собі це дозволити». За дуже схожим принципом ми запустили сервіс харчування Ba Foods. Ми готуємо і оперативно доставляємо смачну їжу», – ділиться бізнесмен.

За його словами, головна особливість Ba Foods – там «страшенно смачно».

Зараз на ринку доставки їжі в основному працюють традиційні ресторани. Їх основний бізнес і, відповідно, витрати йдуть обслуговування гостей в залі. Натомість Ba Foods запускає віртуальні ресторани, і не несе цих затрат.

«Наші кухні добре обладнані, але не перебувають на червоних лініях. Ми не платимо за зайву посадкову площу і обслуговуючий персонал, – пояснює Дубілет. – Наша їжа смачна тому, що завдяки бізнес-моделі ми можемо собі дозволити дуже якісні інгредієнти».

Крім їжі, засновники багато інвестують у правильні технології. Ba Foods має професійну службу підтримки, швидку й ефективну доставку (до 30 хвилин), ввічливих кур’єрів та подарунки для постійних клієнтів.

Скоро обіцяють також обновити бренд та зробити мобільний додаток, «щоб замовлення їжі було таким же приємним і простим, як платежі в monobank».

Ba Foods уже має чотири точки по Києву

«Найбільш приголомшливе, що вони мало не відразу вийшли на потужність 50-70% і прибуток! Це відбувається завдяки високому retention rate – після першого замовлення клієнти до нас повертаються», – пояснює співзасновник нового сервісу.

Додає, що Ba Foods має амбітні плани. Найближчі місяці відкриють ще кілька точок по Києву, щоб охопити більшу частину міста. Потім – інші міста та країни. У якийсь момент планують підняти інвестиції.

Бізнес-партнерами Дубілета у новій справі є підприємці  Андрій Барашенко та Денис Стамат, що мають великий досвід в e-commerce. «І, головне, знають толк в смачній їжі», – додає співзасновник monobank.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Щоденне вживання квасолі знижує вагу та поліпшує імунітет: дослідження

Дорослі, що постійно споживають ці бобові, мають меншу необхідність у доданому цукрі, а також отримують більше дефіцитних поживних речовин...

Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють фудтех-стартапи, які відповідають новим запитам з боку споживачів. Серед них:Турбота...

Нові хіти в ресторанах — чорна ікра з морських водоростей та рослинна фуагра

Для початку токійська компанія виготовить близько 160 000 порцій веганської фуа-гри та ікри для 28 весільних залів і елітних...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Вчені надрукували кальмарів з водоростей та відходів виробництва локшини

Отримані кільця кальмара вирізняються своїм вмістом білка. Їх можна...

Чому ми всі маємо їсти білок, і де його шукати тим, хто не їсть тварин

Білок, він же протеїн, має бути в раціоні всіх,...

Мікрогель робить рослинне м’ясо соковитішим без додавання жиру

Метод передбачає створення крихітних гелеподібних частинок із рослинних білків...

Український стартап виготовлятиме у Франції упаковку для їжі з опалого листя

Після цього стартап планує придбати щонайменше три інші заводи...

Перша в Україні високогірна сироварня виготовлятиме сир з «митою кіркою»

Технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні Він полягає...

Вибір редактора
В продовження теми