Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Австралійська компанія дитячого харчування Sprout Organic, яка виробляє органічні суміші для немовлят та корисні закуски на рослинній основі, заявила про випуск першої у світі гіпоалергенної безмолочної суміші, схваленої педіатрами, дієтологами та експертами з харчових технологій.

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних органічних інгредієнтів вони створили першу у світі суміш для немовлят, яка на 100% має рослинний склад та органічні інгредієнти, сертифіковані Vegan Australia.

Молочна суміш на рослинній основі підходить як для немовлят, так і для дітей молодшого віку

Основним інгредієнтом є рисовий крохмаль, повністю гіпоалергенний на відміну від сої, що застосовувалась раніше. Соя є алергеном та, як говорять у компанії, не підходить маленьким дітям.

Щоб увійти в канали продажів в Австралії, Sprout Organic має намір представити свій інноваційний продукт на двох конференціях: Австралійській фармацевтичній конференції та Naturally Good Expo.

Наразі на офіційному сайті відкритий попередній продаж суміші та оголошено про плани компанії розпочати доставку вже 1 червня. А з 1 липня безмолочне дитяче харчування може з’явитись у понад 1000 роздрібних торгових точок, таких як незалежні продуктові магазини та аптеки.

Слід зазначити, що у перші 48 годин після офіційного відкриття предпродажу компанія отримала понад 300 замовлень, в тому числі з більш ніж 19 міжнародних місць.

Джерело: Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник чіпсів з канабісом з першої ж спроби отримав мільйони інвестицій

Початковий раунд пройшов під керівництвом Casa Verde Capital, компанії венчурного капіталу, яка зосереджена на індустрії канабісу.TSUMo Snacks пропонує широкий...

На Сумщині виготовлятимуть сири із грибами шиїтаке, які покращують пам’ять

Крем-сир має у складі безліч корисних бактерій, але жодного цукру або жиру. Його рекомендують вживати всім категоріям споживачів, особливо...

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким чином, що рослинне м'ясо за смаком та текстурою максимально схоже...

“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”, як його колись назвав засновник бренду, буде продаватися у роздрібних...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Хіміки винайшли каву з лушпиння соняшнику. Вона має смак і містить кофеїн

Над розробкою команда вчених та хіміків на чолі з...

Єдиний у світі продавець культивованого м’яса отримав $170 млн на розширення

Компанія спрямує інвестиції на збільшення потужностей виробництва та подальші...

Сир та м’ясо із водоростей: ізраїльтяни запустять великий «рослинний» завод

Завод, розташований на півдні Ізраїлю, стане демонстраційним центром для...

Футурологи назвали головний інгредієнт майбутнього. Ним стане повітря

Зростання цін на сировину змушує виробників харчових продуктів використовувати...

Морепродукти із гороху та водоростей підкорюють найбільший ринок Європи

Hooked Foods виклала веганську рибу на полицях відразу 400...

Вибір редактора
В продовження теми