Розробили протеїнові батончики з курятини: в асортименті перець та гарячий мед

Brave Good Kind, бренд закусок, заснований венчурною компнією K2 Ventures, запускає протеїнові батончики на основі птиці.

Трендові курячі снеки стануть частиною флагманської лінійки бренду Tender Chicken Bites, який дебютував у березні.

Виготовлені з курятини та спецій, батончики не містять антибіотиків, глютену, та бувають трьох різновидів: оригінальні, зі смаком теріякі та «гарячий мед»

Оригінальні батончики заправлені чорним перцем і розмарином; «теріякі» заправляються соєвим соусом, імбиром та ананасом; а «гарячий мед» заправляється медом, паприкою та порошком чилі хабанеро. 

Кожен батончик містить від 60 до 70 калорій, 8 грамів білка, 4-5 грамів вуглеводів і менше 6 грамів цукру.

«З часу запуску BGK Tender Chicken Bites ми отримали надзвичайну прихильність споживачів, які полюбили наші смачні закуски», сказав Прабал Чаудхрі, президент і засновник K2 Ventures.

За його словами, споживачі просили більш зручний продукт, який вони можуть споживати у поїздках та піших прогулянках як порційну заміну їжі.

«Ми вирішили розширити наш асортимент та випустити курячі закуски в новому форматі», сказав Чаудхрі.

Протеїнові курячі батончики, упаковані по 9 шт. коштують 25,99 доларів. Вони доступні на Amazon, веб-сайті Brave Good Kind, а також у сторонніх продавців.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять у компанії.Такий смаколик не містить кофеїну, глютену, має низький вміст...

Nestlé інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави

Згідно із заявою Nestlé, на місці вже розпочаті роботи з першими виробничими лініями, які, очікується, повністю запрацюють до червня...

Виробник лабораторної курятини вирощуватиме мільйони кілограмів м’яса на рік

Завод вироблятиме курячі продукти, вирощені на клітинах, з потужністю в мільйони кілограмів на рік.Будівля площею близько 60 тис. кв....

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний...

Може вас зацікавити

Дев’ять перспективних фудтех-напрямків з точки зору інвесторів

Згідно з доповіддю Five Season Venture і dealroom.co за...

Ізраїльський стартап друкуватиме рослинні яйця на 3D-принтері

Новий продукт створений за підтримки венчурної компанії Millennium Food-Tech,...

«Ми почали процес перетворення з ремісників на foodtech-компанію». Дмитро Борисов про тренди у ресторанному бізнесі.

Коронавірусна криза переформатувала ресторанний бізнес. Нові сервіси, формати, технологічні...

На вирощування мікрогріну чи відкриття кав’ярні можна отримати 130 тис. грн

Програма під назвою “Economic Resilience Programme” передбачає надання мікрогрантів...

«Чайний гриб» став відкриттям для покоління Z та демонструє неймовірний ріст

Комбуча — це продукт, виготовлений шляхом бродіння солодкого чаю...

Вибір редактора
В продовження теми