Розробили протеїнові батончики з курятини: в асортименті перець та гарячий мед

Brave Good Kind, бренд закусок, заснований венчурною компнією K2 Ventures, запускає протеїнові батончики на основі птиці.

Трендові курячі снеки стануть частиною флагманської лінійки бренду Tender Chicken Bites, який дебютував у березні.

Виготовлені з курятини та спецій, батончики не містять антибіотиків, глютену, та бувають трьох різновидів: оригінальні, зі смаком теріякі та «гарячий мед»

Оригінальні батончики заправлені чорним перцем і розмарином; «теріякі» заправляються соєвим соусом, імбиром та ананасом; а «гарячий мед» заправляється медом, паприкою та порошком чилі хабанеро. 

Кожен батончик містить від 60 до 70 калорій, 8 грамів білка, 4-5 грамів вуглеводів і менше 6 грамів цукру.

«З часу запуску BGK Tender Chicken Bites ми отримали надзвичайну прихильність споживачів, які полюбили наші смачні закуски», сказав Прабал Чаудхрі, президент і засновник K2 Ventures.

За його словами, споживачі просили більш зручний продукт, який вони можуть споживати у поїздках та піших прогулянках як порційну заміну їжі.

«Ми вирішили розширити наш асортимент та випустити курячі закуски в новому форматі», сказав Чаудхрі.

Протеїнові курячі батончики, упаковані по 9 шт. коштують 25,99 доларів. Вони доступні на Amazon, веб-сайті Brave Good Kind, а також у сторонніх продавців.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

12 пісних страв на Різдво: як урізноманітнити святкове меню

Кутя Найголовніша страва Різдва – кутя. Це те, що несе в собі дух цього свята! Окрім того, кутя готується з...

Володар премії «Греммі» створив морозиво без молока. Воно вже на полицях найбільших рітейлерів

JD’s Vegan розробив три нові смаки до своєї лінійки: Chocolate My Way, який описують як надбагатий і декадентський; Key...

Вчені знайшли консервант, який дозволяє їсти м’ясо сирим

New Chua — закуска із ферментованого свинячого м’яса. Їдять її у сирому вигляді і вона не викликає харчових отруєнь....

Американці створили кубики льоду, що не тануть та вбивають мікробів

Такий «лід» компостується, має антимікробну дію та запобігає перехресному забрудненню свіжих продуктів в упаковці.Патент на дизайн і концепцію подали...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Відомий виробник піци створив до свят вино із помідорів

Це – лімітований напій, виготовлений із соковитих помідорів з...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії,...

Вчені надрукували із борошна найтонші спагеті у світі. Вони загоюватимуть рани.

Спосіб виготовлення рекордно тонких нановолокон дослідники з Університетського коледжу...

Рослинне м’ясо роблять для м’ясоїдів. Хто насправді споживає цей продукт?

Основними споживачами рослинного м’яса та молока є не вегани...

Вибір редактора
В продовження теми