Єдиний у світі продавець культивованого м’яса отримав $170 млн на розширення

GOOD Meat, підрозділ компанії Eat Just, яка першою у світі отримала дозвіл Сингапуру на продаж культивованого м’яса, залучив $170 млн нового фінансування.

Компанія спрямує інвестиції на збільшення потужностей виробництва та подальші дослідження і розробки.

Eat Just отримала дозвіл на продаж культивованого м’яса в грудні 2020 р. Невдовзі після цього продукція GOOD Meat з’явилася у ресторані «1880». З тих пір заклад пропонує відвідувачам лабораторно вирощену курятину. Також інноваційне м’ясо можна замовити доставкою через foodpanda.

За допомогою інвестицій Eat Just розширить доступність свого продукту. Зокрема, GOOD Meat з’явиться в ще одному ресторані — Madame Fan JW Marriott Singapore.

У JW Marriott говорять, що в певний час доби вони цілеспрямовано замінять свою звичайну курку на культивовану версію GOOD Meat. Для початку, GOOD Meat замінить звичайне куряче м’ясо для доставки товарів, замовлених по четвергах, починаючи з 20 травня.

Раніше генеральний директор і засновник компанії Eat Just Джош Тетрік сказав, що він бачить світ, в якому «ресторани викреслять звичайне м’ясо зі свого меню»

До слова, яєчні продукти рослинного походження Eat Just уже повністю замінили свої традиційні аналоги в деяких мережах ресторанів.

Поки що Eat Just залишається єдиною компанією у світі, яка може продавати культивоване м’ясо, а Сінгапур — єдиним місцем, де компанія здатна це зробити.

Однак інші країни та компанії вже перебувають у процесі надання та отримання регуляторного затвердження. Ймовірно, що наступного року цей ринок розшириться та отримає нових гравців.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах...

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно до стандартів не ГМО продуктів. Він повторює текстуру, смак і поживну...

Кенійці випустили жувальну гумку з активованим вугіллям. Розробка тривала 2 роки

Kenafric розпочинав свою діяльність як взуттєвий бізнес, а наразі є одним з найбільших виробників та провідних експортерів кондитерських виробів,...

Свинина майбутнього — компанія, в яку вклався Білл Гейтс, виводить на ринок свій новий бестселер.

Після дебюту минулого тижня у Нью-Йорку за участю відомого шеф-кухаря Девіда Чанга, Impossible Pork з’явиться після 4 жовтня в...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

На вирощування мікрогріну чи відкриття кав’ярні можна отримати 130 тис. грн

Програма під назвою “Economic Resilience Programme” передбачає надання мікрогрантів...

Технології переробки відходів: методи переробки та інноваційне обладнання

Вторинними називають ресурси, які після первинного використання можуть бути...

Із бузини та брусниці створять порошки для соків з пребіотиками. Їх можна їсти сухими

Asiros створює суміші, які поєднують в собі переваги клінічно...

З чистої етикетки. У виробників рослинних гамбургерів з’явився новий конкурент

Бургер unMEAT складається з інгредієнтів без ГМО, містить 230...

Вибір редактора
В продовження теми