Снікерс по-українськи: українські шокоснеки виготовляють з какао та меду

У місті Ніжин (Чернігівська область) місцева майстриня Оксана Тріш заснувала виробництво шоколаду на меду.

Солодкі плитки містять лише три інгредієнти — власне мед, терті какао-боби та какао-масло.

У деякі вироби додають начинки з сушених ягід чи фруктів.

Зараз Оксана Тріш має власну крамницю “Жу-жу shop” та асортимент з понад 15 позицій.

Під час виробництва засновниця “Жу-жу shop” використовує мед сертифікованої пасіки, що знаходиться у власності її родини. Також вона сама збирає та сушить ягоди.

Шоколадні плитки символічно мають вигляд бджолиних сот

 

Найпопулярніший шоколад – з сушеною вишнею. Також виготовляють шоколадні плитки з начинкою “апельсиновий трюфель”, шоколад кокосом.

Окрема лінійка — шокоснеки у якості поживного перекусу. 

“Снікерс на меду, Баунті  на меду та Марс на меду — ідеальна альтернатива відомим батончикам”, — вважають у компанії.

У складі шокоснеків присутнє кокосове масло, мед, сухе знежирене молоко, терті какао боби, какао масло, арахіс та арахісові паста, мигдаль, фініки.

“Ми використовуємо мед замість цукру, так як цей продукт являється найбільш безпечним цукрозамінником. Завдяки наявності мінеральних речовин, мікроелементів вітамінів та ферментів він має загально-зміцнюючий і тонізуючий вплив”, — ділиться Оксана.

Уточнює, що під час виробництва шоколаду мед не нагрівають до високих температур, аби зберегти його властивості.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Харчбук — американці запустили соцмережу для «харчових» особистостей, яких відбирає комп’ютер

Ідея створити платформу вийшла з того, що багато людей живуть з обмеженнями в харчуванні або мають певні харчові вподобання.  Щоб...

Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.Розумна система зберігання продуктів Uvera має базовий блок, який вакуумуватиме контейнери, щоб...

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку свого нового проєкту «Inns on the Edge». «Ідеальним кандидатом» бачать креативного...

Бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци

Цього року Tombstone у співпраці з виробником пива Voodoo Ranger, обіцяє вивести на ринок пиво IPA зі смаком піци.Пиво...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Uber купує чилійську службу доставки продуктів. Угоду закриють наступного місяця

Uber придбав мажоритарний пакет акцій Cornershop ще у 2019...

З бананів, кактусів, листя та зерна: 70 компаній намагаються перевинайти шкіру

За даними IDTechEx, понад 70 компаній у світі вже...

Румунська кінорежисерка збирає на Kickstarter інвестиції на чай із кукурудзи

Науковець-активіст, етнолог і кінорежисер із Румунії Вікторія Балтаг запустила...

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які...

Вибір редактора
В продовження теми