До останньої краплі: стартап з виробництва «чайних бомбочок» отримав $5 млн інвестицій

Каліфорнійський стартап Tea Drops, який пропонує лінійку чаю без пакетиків — так звані «чайні каплі», — зібрав $5 млн фінансування.

Загалом обсяг залучених інвестицій від старту проєкту становить $8,4 млн.

Зібрані кошти допоможуть Tea Drops розширитися від поточної моделі прямої взаємодії зі споживачем та всебічно розвинути свій бізнес. 

Хайден Вільямс, партнер BrandProject, вважає, що їх продукція забезпечує зручний спосіб для людей насолоджуватися свіжозавареним чаєм замість використання традиційних чайних пакетиків.

Засновник і генеральний директор Tea Drops Саші Чандран створила «чайні краплі» на власній кухні, зрозумівши, що у цій сфері занадто мало інновацій. Хоча сам роздрібний сегмент чаю оцінюється у понад $13 млрд.

Засновниця Tea Drops Саші Чандран

Чандран офіційно розпочала свій бізнес у 2015 році після отримання патенту на суміші, які скоріше є «чайними бомбочками» у вигляді крапель — вони повністю розчиняються у гарячій воді.

В 2020 р. компанія випустила 7 млн одиниць свого продукту, а самі чайні краплі були названі одними з найбільш швидкозростаючих брендів споживчого сегменту.

бренд Tea Drop демонструє річний приріст на рівні 350%

Нещодавно компанія також випустила несолодку лінію через ексклюзивне роздрібне партнерство з мережею Costco. Очікується, що за результатами 2021 р. обсяг виробництва «чайних капель» складе 10 млн одиниць.

«Чай — це не просто звичка, це традиція, яку об’єднує людей заради отримання насолоди. Це робить його ідеальним для інвестування», — додав Вільямс.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект подовжив термін зберігання свіжих салатів на третину

«Techno Fresh Hadano — це перша фабрика з переробки салатів, яка використовує такий метод обробки. Завод постачатиме на місцевий...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося в найочікуваніші харчові тренди, які захопили світове бачення цього року...

Колишній юрист та дизайнер зварили осіннє безалкогольне пиво з хмелю та кави

Пиво зварили не лише з ніжного хмелю, але й додавши під час гарячого етапу технологічного процесу чашку еспрессо.Отриманий напій...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Продовольчий гігант Bunge інвестує у їжу майбутнього – продукти з комах

Nutrition Technologies використовує личинки чорної солдатської мухи для біологічного...

Корейський енергетик з пюре банану здобув прихильників серед американських зірок кіно

Banano Energy Drink виготовляється зі 100% бананового пюре з...

Зона комфорту з Amazon. Рітейлер відкрив перший в Європі безконтактний супермаркет

Можливість скупитися продуктами з використанням інноваційних технологій отримали британці....

Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення...

Вибір редактора
В продовження теми