До останньої краплі: стартап з виробництва «чайних бомбочок» отримав $5 млн інвестицій

Каліфорнійський стартап Tea Drops, який пропонує лінійку чаю без пакетиків — так звані «чайні каплі», — зібрав $5 млн фінансування.

Загалом обсяг залучених інвестицій від старту проєкту становить $8,4 млн.

Зібрані кошти допоможуть Tea Drops розширитися від поточної моделі прямої взаємодії зі споживачем та всебічно розвинути свій бізнес. 

Хайден Вільямс, партнер BrandProject, вважає, що їх продукція забезпечує зручний спосіб для людей насолоджуватися свіжозавареним чаєм замість використання традиційних чайних пакетиків.

Засновник і генеральний директор Tea Drops Саші Чандран створила «чайні краплі» на власній кухні, зрозумівши, що у цій сфері занадто мало інновацій. Хоча сам роздрібний сегмент чаю оцінюється у понад $13 млрд.

Засновниця Tea Drops Саші Чандран

Чандран офіційно розпочала свій бізнес у 2015 році після отримання патенту на суміші, які скоріше є «чайними бомбочками» у вигляді крапель — вони повністю розчиняються у гарячій воді.

В 2020 р. компанія випустила 7 млн одиниць свого продукту, а самі чайні краплі були названі одними з найбільш швидкозростаючих брендів споживчого сегменту.

бренд Tea Drop демонструє річний приріст на рівні 350%

Нещодавно компанія також випустила несолодку лінію через ексклюзивне роздрібне партнерство з мережею Costco. Очікується, що за результатами 2021 р. обсяг виробництва «чайних капель» складе 10 млн одиниць.

«Чай — це не просто звичка, це традиція, яку об’єднує людей заради отримання насолоди. Це робить його ідеальним для інвестування», — додав Вільямс.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Всесвітньо відома корпорація виводить на ринок сир нового покоління

Цього тижня компанія оголосила про запуск Bold Cultr — безтваринного сиру, створеного із сироватки Perfect Day, яка сама нещодавно...

Іспанці створили енергетик із священного дерева індіанців

Ключовий інгредієнт напою – листя йерба мате, яке природним чином містить кофеїн і вивільняє набагато більш плавну та тривалу...

Корейський стартап створив інгредієнт, який надає рослинам смак м’яса

ACOMS — це протеїн Х-фактора, знайдений і “витягнутий” із морських водоростей. Як повідомляється, він надає м’ясним праймерам рослинного походження...

«Продуктами року» 2022 споживачі назвали рослинний чеддер та котлети із грибів

«Це найбільша нагорода за інноваційні продукти, яку обирають споживачі. Вона служить еталоном для прогнозування головних інтересів і тенденцій на...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Від нарізки до фритюрниці — 60 днів. Картоплю фрі обробляють вуглекислим газом, щоб зберігати без холодильника

Нью-йоркська компанія Farther Farms розробила технологію, яка може змінити...

Сподобалось навіть принцу: в ЕС вперше дегустували м’ясо із клітин

Приватна дегустація культивованих свинячих ковбасок пройшла у новій штаб-квартирі...

Європейський інвестбанк вперше виділив 20 млн євро на альтернативне м’ясо

Компанія підписала кредитну угоду на 20 млн євро, що...

Компанія, в яку інвестував Ді Капріо, годуватиме тайців яловичиною із лабораторії

Очікується, що процес затвердження триватиме близько 18 місяців, а...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники...

Вибір редактора
В продовження теми