«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Лондонський виробник м’ясних альтернатив This («Це») зробив перший крок на ринку закусок, випустивши як заміну м’яса рослинні коктейльні ковбаси «This Isn’t Pork» (дослівно – «Це не свинина»).

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn’t Bacon» (у перекладі – «Це не бекон») та шпажки «This Isn’t Chicken» («Це не курятина»).

Новими продуктами бренд взяв на себе зобов’язання запропонувати рослинні альтернативи всім традиційним продуктам на м’ясній основі, доступним у супермаркетах.

This з’явився на ринку Великобританії після того, як двоє м’ясоїдів протестували їжу без м’яса та вирішили, що більше не хочуть повертатися до звичного способу харчування.

До того, як стати співзасновниками нової компанії у 2019 році, вони мали стабільну роботу.

На розробку, вивчення, дегустації та удосконалення смаку рослинних альтернатив пішло півтора роки.

В результаті компанія отримала набір продуктів, які «дозволяють їсти м’ясо, не вбиваючи його»

Окрім всього, This значно економить ресурси на виробництво альтернативної їжі. Якщо на отримання кілограму яловичини йде понад 4 тис. літрів води, то на рослинний замінник – 121 л. Викиди СО2 скорочуються у 40 разів.

При цьому коктейльні ковбаски все так же збагачені залізом та вітаміном В12, мають багато білку. Вся лінійка This містить більше протеїну, ніж окремо взяті сочевиця, тофу, майже всі овочі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найменший у світі овоч може стати наступним суперфудом для схуднення

Про це заявили Ефі Еяль, генеральний директор Mankai та доктор Айріс Шай, ад’ютант-професор харчування Гарвардської школи громадського здоров’я TH...

Вкруту. Із мікропротеїну та водоростей створили перше у світі ціле рослинне яйце

Яйце виготовлене з ферментованого мікропротеїну та морських водоростей, має у своєму складі незамінні амінокислоти, подібно до тваринних білків та...

І риба, і м’ясо: учені з Флориди «законсервували» лосось цибулинням

Група вчених на чолі з Сенемом Гюнером досліджували можливості подовження терміну зберігання лосося.На відміну від класичних способів збільшення терміну...

Виробник крекерів із цвіркунів запускає франчайзинг. Вхід у бізнес – 300 тис. євро

Вхід у новий бізнес коштуватиме 300 тис. євро За ці кошти Origen Farms забезпечить початківців обладнанням та навчить їх технології...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Теплиця з нутом — ізраїльтяни відправлять у космос спеціальну ферму

Ситуацію планує змінити NASA. Американське управління з дослідження космічного...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та...

На розвиток кадрів та інновації можна отримати понад 5 млн грн гранту

USAID очікує, що це сприятиме підвищенню економічної стабільності українських...

В Ізраїлі створили секретний інгредієнт, який покращить веганське м’ясо та яйця

Для цього розташований у Тель-Авіві стартап використав ферментацію та...

У 2024 році топ-трендом буде гречка, рослинні морепродукти і кава з грибами

Про це свідчить звіт бакалійного ритейлера натуральних та органічних...

Вибір редактора
В продовження теми