«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Лондонський виробник м’ясних альтернатив This («Це») зробив перший крок на ринку закусок, випустивши як заміну м’яса рослинні коктейльні ковбаси «This Isn’t Pork» (дослівно – «Це не свинина»).

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn’t Bacon» (у перекладі – «Це не бекон») та шпажки «This Isn’t Chicken» («Це не курятина»).

Новими продуктами бренд взяв на себе зобов’язання запропонувати рослинні альтернативи всім традиційним продуктам на м’ясній основі, доступним у супермаркетах.

This з’явився на ринку Великобританії після того, як двоє м’ясоїдів протестували їжу без м’яса та вирішили, що більше не хочуть повертатися до звичного способу харчування.

До того, як стати співзасновниками нової компанії у 2019 році, вони мали стабільну роботу.

На розробку, вивчення, дегустації та удосконалення смаку рослинних альтернатив пішло півтора роки.

В результаті компанія отримала набір продуктів, які «дозволяють їсти м’ясо, не вбиваючи його»

Окрім всього, This значно економить ресурси на виробництво альтернативної їжі. Якщо на отримання кілограму яловичини йде понад 4 тис. літрів води, то на рослинний замінник – 121 л. Викиди СО2 скорочуються у 40 разів.

При цьому коктейльні ковбаски все так же збагачені залізом та вітаміном В12, мають багато білку. Вся лінійка This містить більше протеїну, ніж окремо взяті сочевиця, тофу, майже всі овочі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Овочі, що ростуть в магазині. До 2025 року гідропоніка стане хітом продажів

Джулія відкриває програму для планування меню і вносить стартові параметри, щоб спланувати святкову вечерю. Кількість осіб – 7, у...

Колишній виконавчий директор Cargill просуватиме на ринок м’ясо із міцелію

Стартап Meati Foods уже доволі гучно заявив про себе на ринку альтернативної їжі. Зокрема, він створив м’ясне філе з...

SUP DAY FORUM 2021: як український бізнес долає світові та ментальні кордони

10 червня вже вчетверте відбувся SUP DAY FORUM – перший форум в Україні, створений підприємцями для підприємців. Цьогоріч говорили про...

Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.Разом компанії розроблять...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Віце-президент Google та один з продовольчих гігантів інвестували у протеїн із ряски

Кошти підуть на будівництво першого комерційного заводу, який запустять...

На Kickstarter шукають інвестиції на суперфуд з меду та амаранту. В Україні такий уже їдять

Кампанія по збору коштів завершується через 35 днів, і...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Вісім кавових гігантів збільшили закупівлі екологічної кави на 55%

В переліку тих, хто шукає альтернативу – JDE Peet’s,...

Винахідник латте та еспресо у вигляді плиток шукає інвестора. Маск на підході?

Javacolate виготовляється з какао-масла ручної роботи зі смаком кави...

Вибір редактора
В продовження теми