«Це» створило коктейльні ковбаски та шматочки «не бекону» з рослин

Лондонський виробник м’ясних альтернатив This («Це») зробив перший крок на ринку закусок, випустивши як заміну м’яса рослинні коктейльні ковбаси «This Isn’t Pork» (дослівно – «Це не свинина»).

Продукт є одним із трьох у новій літній лінійці. Інші два – шматочки «This Isn’t Bacon» (у перекладі – «Це не бекон») та шпажки «This Isn’t Chicken» («Це не курятина»).

Новими продуктами бренд взяв на себе зобов’язання запропонувати рослинні альтернативи всім традиційним продуктам на м’ясній основі, доступним у супермаркетах.

This з’явився на ринку Великобританії після того, як двоє м’ясоїдів протестували їжу без м’яса та вирішили, що більше не хочуть повертатися до звичного способу харчування.

До того, як стати співзасновниками нової компанії у 2019 році, вони мали стабільну роботу.

На розробку, вивчення, дегустації та удосконалення смаку рослинних альтернатив пішло півтора роки.

В результаті компанія отримала набір продуктів, які «дозволяють їсти м’ясо, не вбиваючи його»

Окрім всього, This значно економить ресурси на виробництво альтернативної їжі. Якщо на отримання кілограму яловичини йде понад 4 тис. літрів води, то на рослинний замінник – 121 л. Викиди СО2 скорочуються у 40 разів.

При цьому коктейльні ковбаски все так же збагачені залізом та вітаміном В12, мають багато білку. Вся лінійка This містить більше протеїну, ніж окремо взяті сочевиця, тофу, майже всі овочі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З’явилось п’ять тисяч нових продуктів із горіха, який регулює роботу мозку

Минулого року в Європі було випущено понад 5000 нових продуктів з мигдалю. Це становить майже половину світового виробництва (43,7%).Провідними країнами...

Розклав на молекули: Український творець молекулярного борщу отримав вищу світову відзнаку

Ця офіційна нагорода вважається вищою відзнакою у світі гастрономії, та вручається як окремим кухарям, так і організаціям.Юрій Ковриженко є...

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль, вода і жива закваска.«Цей хліб створювався два роки, протягом яких...

Зроби паузу: Nestlé запускає веганський KitKat, на розробку якого пішло два роки

KitKat V – це ті ж самі легендарні вафлі, покриті шоколадом, але без тваринного молока. Його замінили рисовою сумішшю,...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Фермерка на Львівщині виготовляє масло, яке можна гріти до 250 градусів

Юлія Малекс, разом із чоловіком, у 2018 році переїхала...

Виробник морозива додав у рецептуру гречку. Це екологічно і поживно

Гречка не тільки підвищує харчову цінність морозива, але й...

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в...

Impossible Foods восени виведе на ринок рослинну курятину. Почнуть — з ресторанів

Компанія не відмовляється від своїх планів, навіть попри те,...

Вибір редактора
В продовження теми