Часниковий ас: українці помістили часник у гранули та презентували в Дубай

Компанія «Агро Патріот», що займається в Україні вирощуванням часнику, запустила на ринок нову лінійку продуктів під брендом GarLike.

Це — біологічно активні добавки (БАДи) у вигляді капсул на основі перетертого в порошок часнику.

За словами Наталії Сударкіної, управляючого партнера компанії, часникові капсули мають широкий спектр дії. 

«Активна сполука часнику аджоен — один з найпотужніших антиагрегантів тромбоцитів. Ще один складник аліцин це природний антибіотик, що не викликає звикання. Крім того, часник відмінно працює як протипаразитарний засіб», розповідає вонa, посилаючись на існуючі наукові дослідження.

Загалом часник у капсулах досить популярний БАД, особливо у Штатах. Такий продукт має високий попит.

Поштовхом для запуску нового продукту стала епідемія коронавірусу, говорить Наталія Сударкіна.

Це не єдиний товар у лінійці. Серед інших — антипаразитарний комплекс, що містить у складі часник та трав’яний збір та вітамінний з імбирем, вітамінами С і Д та цинком.

Створення продукту з формуванням рецептури, тестуванням та безпосередньо виробництвом і брендингом зайняло півроку. 

Часник без запаху це такий же тренд, як м’ясо без м’яса чи молоко без лактози

«Перші банки, готові до продажу, ми випустили у січні 2021 року, а вже у лютому презентували капсули GarLike на виставці Gulfood в Дубаї», — діляться у компанії.

У світі такий продукт викликає жвавий інтерес. Проте для українського ринку це справжня новинка, до якої споживачі поки не звикли.

До слова, для переробки на порошок «Агро Патріот» використовує високоаліїнові сорти часнику та повністю контролює всі етапи виробництва.

Джерела: Growhow, GarLike

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Корови не винні. Вперше у світі створене «молоко» із мікроводоростей

Напій виготовляється з рослинного протеїнового борошна. Його гомогенізують з водою, отримуючи структуру, подібну до горіхового молока.Альтернативне молоко за харчовою...

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future Sustainable Food Systems, що базується в Університеті Гельсінкі, вихідним інгредієнтом...

Стартап створив із апельсинової шкірки замінники олії та яєць

Мінімально оброблені інгредієнти забезпечують в'язкість, гелеутворення, емульгування та стабільність текстури готової їжі. Виготовлені з переробленої цитрусової шкіри, вони отримали екологічні...

Нідерландська компанія створила інноваційне молоко для здорового старіння

Три нові формули молока та сироватки відповідають нормам Китаю, де ці продукти впроваджуються, та збагачені вітамінами, мінералами і пробіотиками....

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру вступу до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN). Тож випробувальна...

Після 136 років виробництва м’яса ринковий гігант переходить на 100% рослинну їжу

Завершення виробництва м’ясної продукції відбудеться до кінця цього року, що відображає зростальний попит на більш екологічні та здорові харчові...

Може вас зацікавити

Ловля на личинок. У Європі дозволили вживати в їжу жовтого мучнистого черв’яка

Рішення базувалось на заявці, поданій французьким виробником комах Agronutris,...

Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть...

Вибір редактора
В продовження теми