Вода у кубі. Британці створили напої в мікрокубиках

Британська компанія Waterdrop представила невеликі ароматизовані кубики для приготування напоїв — Microdrink.

Microdrink являють собою крихітні кубики без цукру на основі екстрактів рослин і фруктів та мають натуральний смак.

Крихітні кубики багаті на вітаміни завдяки широкому спектру інгредієнтів, що містяться у їх складі. Це екстракти квітів бузини, кактусових плодів, артишоку, карамболю та чебрецю.

Деякі смаки доповнені специфічними складниками — листям індійської моринги, азіатським женьшенем або бразильськими ягодами асаї

Microdrink прості у застосуванні. «Просто опустіть мікрокубик у воду та насолоджуйтесь. Освіжаючий безпрограшний варіант для вашого здоров’я», — кажуть у компанії.

Своєю розробкою британці прагнуть заохотити людей пити більше води, тим самим скоротивши застосування пластикових пляшок.

У Waterdrop стверджують, що при виготовленні таких кубиків використовується на 98% менше пластику та значно зменшується вуглецевий слід у порівнянні з виробництвом звичайних напоїв у пляшках.

«На кожну упаковку Waterdrop, що продається, з навколишнього середовища забирається одна пластикова пляшка», — пишуть на сайті компанії.

Споживачі вже оцінили нову розробку та назвали смаки «ідеальними» й «дивовижними».

Поряд з мікрокубиками компанія реалізує сталеві та скляні пляшки з метою мінімізації застосування пластику у повсякденному житті.

Джерело: The Spoon, Waterdrop

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Аромат землі та поту: українці готують унікальний сир у попелі

Це — оригінальна інтерпретація рецепта сиру «реблошон» у сучасному відтворенні, говорять у мануфактурі.Сир під назвою «Алтинчіз Ред» створюється за...

Ресторан 5-зіркового готелю в Абу-Дабі в Надвечір’я Різдва пригощатиме кутею, борщем та голубцями

На захід вже зареєструвалися близько 160 осіб, а пригощатиме різдвяними стравами ресторан White 5-зіркового готелю Jumeirah at Saadiyat Island...

В Ізраїлі представили перший в світі стейк рибай на основі клітин, надрукований на 3D принтері

Технологія 3D-біодруку Aleph Farms поєднує в собі культивування клітин і 3D-друк. Як зазначають в компанії, живим клітинам коров'ячої тканини...

Харчові гіганти та стартапи створюють їжу для сну – шоколад, каші та напої

Американська психологічна асоціація повідомляє про сплеск розладів сну після пандемії: 2 із 3 людей сплять занадто багато або занадто...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Технологічний стартап з доставки їжі залучив півмільярда доларів інвестицій

Як повідомив Мікі Куусі, генеральний директор та співзасновник компанії,...

Часниковий хліб та авокадо зі згущеним молоком: гігант доставки про топ замовлень у 2023 році

Найнезвичнішими замовленнями цього року поєднання стейка з желе, сиру...

Вчені винайшли желатин із гороху, який перетворюється в гель і назад

Відкриття такої можливості відбулося випадково у 2022 році доктором...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року...

Колишній вчений Google та SpaceX перевинайшов сир за допомогою великих даних

Основний технологічний інгредієнт їжі майбутнього від Climax Foods –...

Вибір редактора
В продовження теми