Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Сингапур прагне створити глобальний епіцентр м’ясних альтернатив, заохочуючи закордонних виробників відкривати свої потужності новими інвестиціями.

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків.

Нова ініціатива має не меті забезпечити 30% своїх потреб у харчуванні на місцях до 2030 року

Завдяки відкриттю центра білкових інновацій, схваленого регулюючими органами штату, вдалось залучити кілька потужних підприємств виробництва рослинного білка до співпраці з перспективним ринком Сингапуру.

Так, першою стала постачати свою культивовану курятину каліфорнійська компанія, що спеціалізується на виробництві яєць на рослинній основі — Eat Just.

У свою чергу, після інвестиційного раунду на сумму $10 млн, який очолили Temasek, K3 Ventures та інвестиційний відділ Сингапурської ради з економічного розвитку, компанія Next Gen розпочала постачання своєї веганської марки курятини Tindle до місцевих ресторанів, тим самим швидко завойовуючи ринок альтернативних білків.

Нещодавно місцева компанія Trirec очолила раду фінансування разом з Hungry Planet, зібравши $25 млн інвестицій для Michael Post.

«Використовуючи сили та масштаби Hungry Planet, ми можемо пришвидшити продажі альтернативних білків для підприємств громадського харчування та роздрібної торгівлі», — сказав Марк Вестфал, президент Michael Post.

Очікується, що останнє фінансування допоможе компанії не лише розширити виробництво, а й зменшити витрати до цінового паритету та знизити вуглецевий слід потужностей.

Джерело: Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Фіни готові навчити півтори сотні компаній дешево вирощувати лабораторне м’ясо

Технологію розробили Пекка Катаяісто з Інституту наук про життя Гельсінського університету (HiLIFE) та його команда у проєкті “Myocopia”. дослідники пропонують...

Французький аграрний гігант розробив інноваційне борошно з підвищеним вмістом клітковини

Згідно даних компанії, їхнє борошно містить резистентний крохмаль та  в десять разів більше клітковини, ніж існуюче на ринку.За результатами...

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування фетальної бичачої сироватки (FBS).Нова культура, ймовірно, є результатом досліджень і...

Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене австралійським стартапом Revo Foods у співпраці зі шведською компанією Mycorena. Лосось...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Вибір редактора
В продовження теми