Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Сингапур прагне створити глобальний епіцентр м’ясних альтернатив, заохочуючи закордонних виробників відкривати свої потужності новими інвестиціями.

spot_img

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до створення більш самостійної продовольчої екосистеми за рахунок альтернативних білків.

Нова ініціатива має не меті забезпечити 30% своїх потреб у харчуванні на місцях до 2030 року

Завдяки відкриттю центра білкових інновацій, схваленого регулюючими органами штату, вдалось залучити кілька потужних підприємств виробництва рослинного білка до співпраці з перспективним ринком Сингапуру.

Так, першою стала постачати свою культивовану курятину каліфорнійська компанія, що спеціалізується на виробництві яєць на рослинній основі — Eat Just.

У свою чергу, після інвестиційного раунду на сумму $10 млн, який очолили Temasek, K3 Ventures та інвестиційний відділ Сингапурської ради з економічного розвитку, компанія Next Gen розпочала постачання своєї веганської марки курятини Tindle до місцевих ресторанів, тим самим швидко завойовуючи ринок альтернативних білків.

Нещодавно місцева компанія Trirec очолила раду фінансування разом з Hungry Planet, зібравши $25 млн інвестицій для Michael Post.

«Використовуючи сили та масштаби Hungry Planet, ми можемо пришвидшити продажі альтернативних білків для підприємств громадського харчування та роздрібної торгівлі», — сказав Марк Вестфал, президент Michael Post.

Очікується, що останнє фінансування допоможе компанії не лише розширити виробництво, а й зменшити витрати до цінового паритету та знизити вуглецевий слід потужностей.

Джерело: Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні створили перший рослинний стейк. Він схожий на мармурову яловичину

Паралельно з запуском виробництва рослинного стейка, компанія вже налагодила виготовлення бургерних котлет GreenFish, GreenBeef та фаршу GreenFarsh.За властивостями продукти...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р. до 2030 р. сегмент веганських закусок зростатиме на 6,9% щороку Основними...

Бренд Unilever створив синьо-жовті кросівки із залишків їжі, що йде у смітник

Гриби, кукурудза, яблука та виноград – тепер вони можуть не лише стати частиною щоденної їжі, а і вашим наступним...

Виробник корисних солодощів Bob Snail запускає нові продукти попри війну

Довгостроковий план Bob Snail – довести частку експорту до 80%, ділиться один із засновників компанії Євген Шугаєв. За рахунок зростання...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Букети на обід. Міні-ферма під Києвом вирощує для ресторанів їстівні квіти

«МоркваФерма», сімейне міні-господарство поблизу Борисполя (Київська область), разом з...

Виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. Вклалися знаменитості.

У фінансуванні приймала участь група інвесторів, включаючи Марка Кубана,...

Вибір редактора
В продовження теми