Пікнік на узбіччі. Нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки

Uber доповнив свій додаток новою функцією Pickup and Go, яка дозволяє пасажирам замовляти та забирати готові страви і продукти, перебуваючи у дорозі до місця призначення.

Хоча компанія ще не отримала прибутку з моменту свого заснування у 2009-му, інтеграція між програмою Uber для проїзду та його відділом доставки їжі стала найбільш прибутковою минулого року.

Так, у 2020 дохід Uber Eats зріс у порівнянні з попереднім роком на 152% до $4,8 млрд

«Протягом усієї пандемії ми працювали з понад 1 млн продавців, щоб допомогти перенести понад 1,5 млрд замовлень на готові страви та продовольчі товари», — сказала генеральний директор Дара Хосровшахи.

Нова функція Pickup and Go дозволить користувачам робити попередні замовлення, навіть коли магазини чи ресторани закриті, або ж відразу в кількох магазинах чи ресторанах одночасно.

Можливість замовити продовольчі товари спочатку буде доступна лише у невеликих магазинчиках поряд з ресторанами.

Від червня жителі деяких міст США, Великобританії, Канади, Тайвані та Австралії можуть поєднувати замовлення готових страв з продуктами без додаткової плати.

Вже з травня користувачі Pickup and Go отримуватимуть знижки 10% на три поїздки щомісяця, кажуть в Uber

До слова, нова функція дозволить ресторанам інтегрувати свої облікові записи Instagram в Uber Eats, щоб спростити взаємодію між покупцем і продавцем в межах цього додатку.

Додаткові можливості можуть стимулювати підвищення цін на квитки, завдяки зростанню якості обслуговування.

Джерело: Restaurant Dive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Danone створила йогурт, який можна їсти виделкою. Поки без ножа

Oikos – це грецький знежирений йогурт. Вміст фруктів у ньому перевищує всі попередні пропозиції Danone на 50%. Йогурт випускається у...

Піонер ринку культивованого м’яса отримав мільйони від Alibaba та готується захопити ринок Китаю

Компанія Eat Just, що першою у світі почала продавати та навіть доставляти додому культивоване м’ясо, а пізніше отримала дозвіл...

Стартап придумав веганське тісто з фініків, яке можна не випікати

Засновниця стартапу — Мелісса Бартоу, 24-річна американка, яка вперше спробувала фініки, коли у 2017 році приїхала навчатися до Нью-Йорка."Це...

Голландці створили перший у світі веганський глазурований сир із ферментованої пшениці

Хоча на ринку вже існують веганські альтернативи традиційним сирам, проте, на думку засновників компанії, вони мають не зовсім ідентичний...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Рейтинг здорових вуглеводів: обираємо найкращі джерела енергії

Вуглеводи є одним з основних компонентів нашого раціону, але...

ЄС виділив понад мільйон євро на здешевлення виробництва клітинного м’яса (оновлено)

Фінансування буде зосереджено на максимальному зниженні витрат виробництва протягом...

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона...

Попереджає рак та діабет: ринковий гігант заробить більше мільярда на інноваційній рослинній їжі

Одна з найбільших у світі харчових компаній опирається на...

Вибір редактора
В продовження теми