Пікнік на узбіччі. Нова функція Uber дозволяє забирати замовлення з ресторанів під час поїздки

Uber доповнив свій додаток новою функцією Pickup and Go, яка дозволяє пасажирам замовляти та забирати готові страви і продукти, перебуваючи у дорозі до місця призначення.

Хоча компанія ще не отримала прибутку з моменту свого заснування у 2009-му, інтеграція між програмою Uber для проїзду та його відділом доставки їжі стала найбільш прибутковою минулого року.

Так, у 2020 дохід Uber Eats зріс у порівнянні з попереднім роком на 152% до $4,8 млрд

«Протягом усієї пандемії ми працювали з понад 1 млн продавців, щоб допомогти перенести понад 1,5 млрд замовлень на готові страви та продовольчі товари», — сказала генеральний директор Дара Хосровшахи.

Нова функція Pickup and Go дозволить користувачам робити попередні замовлення, навіть коли магазини чи ресторани закриті, або ж відразу в кількох магазинах чи ресторанах одночасно.

Можливість замовити продовольчі товари спочатку буде доступна лише у невеликих магазинчиках поряд з ресторанами.

Від червня жителі деяких міст США, Великобританії, Канади, Тайвані та Австралії можуть поєднувати замовлення готових страв з продуктами без додаткової плати.

Вже з травня користувачі Pickup and Go отримуватимуть знижки 10% на три поїздки щомісяця, кажуть в Uber

До слова, нова функція дозволить ресторанам інтегрувати свої облікові записи Instagram в Uber Eats, щоб спростити взаємодію між покупцем і продавцем в межах цього додатку.

Додаткові можливості можуть стимулювати підвищення цін на квитки, завдяки зростанню якості обслуговування.

Джерело: Restaurant Dive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Glovo планує працювати на ринку B2B Східної Європи

Сервіс доставки їжі Glovo розширює асортимент послуг і пропонує доставку для корпоративних клієнтів. Компанія представила спеціальний додаток Q-Commerce, за...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох поколінь, яку починав батько, а продовжив хлібопекарську справу – син. Увесь...

Компанія, в яку вклався Білл Гейтс, спільно з китайським гігантом фаст-фуду виводить страви з рослинною яловичиною

Новинки можна буде скуштувати в Panda Express Innovation Kitchen в Пасадені (Каліфорнія) уже в лютому.Дві нові страви Beyond Meat...

Швейцарські вчені «одягли» банани у нановолокно, щоб подовжити термін зберігання

Целюлозне волокно EMPA, на розробку якого витратили рік, не просто гарантує свіжість фруктів та овочів, а зберігає їх «значно...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Виробник чіпсів з канабісом з першої ж спроби отримав мільйони інвестицій

Початковий раунд пройшов під керівництвом Casa Verde Capital, компанії...

Новинка для напоїв: підсолоджувач з африканських ягід готовий вийти на ринок

Компанія Roquette, яка виробляє рослинні інгредієнти, та її німецький...

З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави...

Продовольчий гігант з офісом в Україні переробляє яблучні вичавки на інгредієнт для сметани

Замість того, щоб викидати ці побічні продукти, компанія переробляє...

Перший у світі справжній мед без бджіл з’явиться на полицях магазинів до кінця року

Вперше продукт презентували на приватній дегустації в Сан-Франциско, в...

Вибір редактора
В продовження теми