Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду. У складі – лише два продукти

Українська компанія «Медовий дім» виготовляє на Закарпатті унікальну медову продукцію.

Компанія позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал меду. В асортименті – крафтові крем-меди, вироби з воску, медова косметика, льодяники з прополісом, і навіть медовий оцет.

«Медовий оцет – продукт, виготовлений на основі натурального меду, шляхом бродіння молочно-кислих бактерій», – розповідають у компанії.

До складу оцту входять лише два продукту – мед та вода

Оцет радять використовувати як приправу у процесі приготування різноманітних страв, у тому числі, для маринування м’яса або заправки салату.

Медовий оцет є «здоровим» продуктом, він посилює травлення, сприяє кровообігу, регулює рівень pH, сприяє детоксикації організму, запевняють засновники виробництва – сім’я бджолярів Людмила та Віктор Перести.

Разом вони відкрили свій перший дегустаційний зал у 2010 році

Окрім продажу товарів акцентуються на розвитку «зеленого туризму» у своєму регіоні.

«Ми пропонуємо гостям не лише смачну продукцію, але й цікаві факти про те, як виготовляється мед, якими властивостями він володіє», – розповідає подружжя.

Покупцям меду Перести демонструють справжній діючий вулик та дають послухати, як гудуть бджоли.

Також тут відкрили музейну експозицію, де зібрали колекцію меду з 62 країн світу та зобразили карту України у вигляді бджолиних сот.

Джерела: Facebook, SEEDS

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці знайшли спосіб здешевити рослинне молоко і зробити його смачнішим

Як зазначають у компанії, частіше за все молочні альтернативні напої збагачують продукти додатковим білком, кальцієм та вітамінами, що вимагає...

ТОП-8 суперфудів для зниження стресу та поліпшення настрою

Ми всі знаємо, від поганого настрою може врятувати шматочок чогось смачненького – не панацея, та все ж краще, ніж...

Виробничий гігант подвоїв продажі рожевих ананасів, які розробляли 16 років

Попит на унікальний фрукт набагато перевищує пропозицію, говорять в компанії.Pinkglow продають в роздріб на обраних ринках у Канаді та...

Продовольчий гігант Bunge інвестує у їжу майбутнього – продукти з комах

Nutrition Technologies використовує личинки чорної солдатської мухи для біологічного ферментування харчових відходів і промислових органічних побічних продуктів.Будучи тропічним видом,...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Дослідження: до 2030 року 10% м’яса в світі стане штучним

За даними аналітиків J’son&Partners Consulting, до 2025 року фудтеч...

Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети...

Іспанський стартап створив сирого тунця для суші з томатів та водоростей

Флагманський продукт Tunato виготовляється з томатів, оливкової олії, соєвого...

Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та...

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних...

Вибір редактора
В продовження теми