Засновник GUDFUD створив проєкт з доставки заморожених страв та відкриє в Києві 10 магазинів

Засновнику компанії GUDFUD Олександру Гудкову через пандемію довелося переформатувати свій бізнес. Щоб працівники, зайняті у масштабному виробництві, не лишилися без роботи, він заснував проєкт «Гудфуд Вдома», що займається доставкою заморожених ресторанних страв.

spot_img

До кінця року він планує відкрити в Києві 10-20 фірмових магазинів. Перший уже працює на Троєщині. 

Є онлайн-магазин, також заморожена продукція присутня в мережі Wine Time, і можливо скоро з’явиться в одній з найбільших українських мереж супермаркетів.

Власний роздрібний рітейл Гудков розглядає як наступний етап розвитку свого бізнесу.

До пандемії GUDFUD мав пікові показники. Компанія щодня доставляла в київські офіси 20 тис. обідів

Проте з початком карантину кількість замовлень різко впала — до 500 в день. Через якийсь час вдалося досягти 1000, але цього все одно було замало, згадує Гудков.

«Гудфуд Вдома» – це сучасні заморожені страви, які люди зазвичай їдять в ресторанах, а у нас вони можуть їх замовити за більш доступною ціною і приготувати вдома», — говорить бізнесмен.

На старті сервіс пропонував 12 позицій страв, зараз меню розширилося до 30. 

Свого клієнта компанія бачить як людину з креативної індустрії у віці 18-40 років.

Гудков розповідає, що ця аудиторія дуже любить італійську кухню, тому їй відвели 30% меню, включивши пасту, лазанью, равіолі та піццети. Є класика – пельмені, а також десертна група — круасани, булочки з корицею, шоколадні фондани. Окрім того, розширюється лінійка пирогів.

Хоча досі компанія працювала в сегменті В2В, їй вдалося налагодити ефективну комунікацію і з В2С сегментом. 

«Ми відразу збудували якісний зворотній зв’язок з клієнтами – всі зауваження обов’язково враховуємо, виправляємо, вносимо в CRM-систему. Зараз понад 50% клієнтів повертаються за повторними замовленнями», — додав Гудков.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німецький стартап, названий в честь американського відлюдника, створює м’ясо з лісових грибів

Стартап, заснований у 2019 році, створює мінімально оброблені високобілкові альтернативи курятині та бекону, використовуючи рідкісний деревний гриб, котрий традиційно...

Замовлення веганської їжі зросли удвічі, а на Різдво кожен п’ятий не їстиме м’яса

Особливо помітний стрибок спостерігався після Всесвітнього місяця веганів у листопаді 2020 року.«Це фантастично бачити, що попит на веганську їжу...

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для проведення дослідження агротехнологічна компанія Protifarm, яка є членом коаліції природних...

Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці

Пропозицій на ринку стає дійсно багато, і вони набувають гарної текстури – соковитої та ситної.Одним із найкращих зразків на...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Моцарелла, мюнстер та крабл — за допомогою мікробів створили сир для веганів

Очолила спільноту шеф-кухар Марго Річчо, котра мотивувалась власною алергією...

Парфуми з ароматом картоплі фрі — McDonald випустив чергову інновацію

Як оголосила McDonald's в соціальній мережі X (раніше Twitter),...

Вибір редактора
В продовження теми